Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kiedy społeczeństwo tak się stoczyło? Big Brother, patostreamy, Kononowicz, Fame MMA, jakieś Linkiewicze

Polecane posty

Gość Gość

Co za bydło to ogląda i dlaczego jest was tak dużo? Po co?

No Big brother to już dawno był, Kononowicz też, więc czemu ma to oznaczać stoczenie się społeczeństwa

Gość gość
1 minutę temu, asiutka99 napisał:

No Big brother to już dawno był, Kononowicz też, więc czemu ma to oznaczać stoczenie się społeczeństwa

Był i szybko się zmył, bo ludzie w tamtych czasach mieli coś jeszcze w głowach. 

No jak byl pierwszy raz to chyba w czasach jak miałam 2-3lata, czemu niby społeczeństwo się stoczyło?

Gość Amela

Amen. Coś się stało w głowach 

14 minut temu, asiutka99 napisał:

No jak byl pierwszy raz to chyba w czasach jak miałam 2-3lata, czemu niby społeczeństwo się stoczyło?

To młodziutka jesteś ale ja chciałbym taką młodą ciipke mieć...

Gość ChłopzewsibezpassatawTDI

Bardzo dobrze że jest ten temat! Bo jest to ciekawe...bardzo ciekawe, ja wam powiem tak, ja jestem rocznik 94 ale coś do powiedzenia mam. Społeczeństwo żeby było podatne na wpływy musi być słabe ale żeby było słabe to trzeba je zdemoralizować. To oczywiście postępuje stopniowo, dawniej nie było takiej dawki tego syfu i nadmiaru Internetu więc życie było lepsze i ...one małolaty niech się na ten temat nie wypowiadają bo lata 90 i początki XXI wieku znają tylko z opowieści ,,starych" w ich mniemaniu zgredów...sami zestarzeją się znacznie szybciej o czym głąby nie mają pojęcia bo wolą czerpać pełnymi garściami z życia ale do tego też trzeba refleksji a małolaty nie mają refleksji. Tak więc komuś na szczycie piramidy władzy zależy na słabym społeczeństwie dlatego promuje się patologie lgbt, fake mma itp...to postępuje i będzie postępować powodując ogłupienie społeczeństwa, naukowo udowidniono już że młodzież jest głupsza niż rówieśnicy sprzed kilkunastu lat...nadmiar internetu, śmieciowe jedzenie robią swoje i niech nikt nie wmawia że jest inaczej. To nie marudzenie zgreda to ocena tego z czym się mierzymy bo to się dzieje i postępuje a co będzie w przyszłości? Cieszymy się skokami narciarskim piłką nożną, siatkówką, rajdami... w przyszłości takie fake mma może być uznane za sport i święto narodowe gdzie zbiera się patologie bez pojęcia o mma bo liczy się tylko aby nabic kasę a nie zadbać o ciało. Zapomnimy o sporcie w takiej formie w jakiej widzimy go obecnie. Odejdą czasy Kamila Stocha i innych skoczków, Messiego, Ronaldo, Siatkarzy i wszytkich tych co wkładają pracę w treningi aby osiągać sukcesy w swojej dyscyplinie. To przemianie a przyjdą czasy Magicalów, Rafonixów, Sebixów, Linkiewiczów i im podobnych elementów. Nie wiem czy poradzimy sobie z tym, odciąć się trzeba od tego co patologiczne a szukać tego co drogocenne ale nie krzywdząc przy tym nikogo, tego trzeba życzyć nastoletnim chłopakom i dziewczynom, wolę nie wierzyć że są przesadnie głupi.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Był i szybko się zmył, bo ludzie w tamtych czasach mieli coś jeszcze w głowach.  

Podobno wtedy był 10x razy bardziej popularny i ludzie o nim cały czas rozmawiali. Teraz BB ma konkurencję w postaci patusów na YT, to jest mniej popularny.

PS Jak zobaczę jeszcze raz łysiejącego, wąsatego Sławomira w włochatą klatą w TV to zwymiotuję

Gość gosc
8 minut temu, oclm napisał:

Podobno wtedy był 10x razy bardziej popularny i ludzie o nim cały czas rozmawiali. Teraz BB ma konkurencję w postaci patusów na YT, to jest mniej popularny.

PS Jak zobaczę jeszcze raz łysiejącego, wąsatego Sławomira w włochatą klatą w TV to zwymiotuję

Kotku a wylizalabys mi dziurke od dupki?