Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka psychologii

Poradnik tego jak pokonać w sobie podłość - na świecie jest dużo podłych ludzi

Polecane posty

Gość studentka psychologii

skąd sie bierze podłość?

podłość to czynienie zła i ona rozwija sie z drobnych,codziennych złośliwości - wystarczy robić coś komuś na udry przez dłuższy czas aż w końcu staniemy sie podłymi ludźmi  

dlaczego człowiek złośliwy?

złośliwość to dokuczenie komuś i ona wynika z frustracji (zdenerwowania) - jeśli złośliwość jest częsta to oznacza,że człowiek ma zaburzoną osobowość czyli zepsuty charakter

skąd się bierze zepsucie charakteru?

charakter ulega niszczeniu przez długotrwałe doznawanie przykrości i  przeżywanie złych emocji - zdenerwowania,lęku i nienawiści

jak leczyć podłość?

najskuteczniejszym sposobem wyleczenia sie z podłości jest ZMIENIĆ DOTYCHCZASOWE ŚRODOWISKO  i zacząć wszystko od nowa

a dlaczego trzeba sie wyprowadzić?

bo skoro tu człowiek stał sie podły to oznacza,że miał do czynienia z ludźmi działającymi mu na nerwy - poza tym ci ,,pokrzywdzeni ludzie'' zapamiętali go ze złej strony i jakiekolwiek zmiany na dobre nie zmienią nastawienia tych ludzi wobec podłego człowieka - etykietkę jest bardzo ciężko zmienić

jaka jest recepta na wyzbycie sie podłości?

trzeba koniecznie zmienić środowisko włącznie z miejscem zamieszkania,pracą i szkołą i w nowym miejscu szukać ludzi pozytywnie którzy pozytywnie działają na człowieka a to jest trudne choć możliwe.

Gość średniolatka

trele mele studentko psychologi to jest twoja naukowa paplanina a życie to nie teoria jak mąż mnie zdradził to co miałam zrobić jemu i jego kochance? na pewno ich nie uściskałam tylko dałam jej w łeb a jego połam w jjaja ooooo👍

Gość średniolatka

kopłam go w jjaja😋