Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka

Szukam kogoś bliskiego, na stałe I na poważnie

Polecane posty

Gość poziomka

Hej 🙂

może to niezbyt dobre miejsce, ale próbowałam już chyba wszystkiego, i powoli tracę nadzieję. Szukam kogoś bliskiego, na stałe. Najlepiej z okolic Lublina.

Jestem fajna, uśmiechnięta dziewczyna, szczupła, mówią że ładna 😉 mam dłuższe czerwone włosy i niebieskie oczy. Pracuje, utrzymuje się i mieszkam sama. 

Niestety, bardzo dokucza mi samotność. Niedawno zerwałam z chłopakiem (okazał się moja życiowa pomyłką) i jest mi zwyczajnie źle samej. 

Chodzę o kuli i utykam na jedną nogę, ale nigdy to nie przeszkadzało facetom. 

Czy znajdzie się tu ktoś, kto zechce zostać najważniejsza osoba w moim życiu? 🙂

Gość Gosc
11 minut temu, Gość poziomka napisał:

Hej 🙂

może to niezbyt dobre miejsce, ale próbowałam już chyba wszystkiego, i powoli tracę nadzieję. Szukam kogoś bliskiego, na stałe. Najlepiej z okolic Lublina.

Jestem fajna, uśmiechnięta dziewczyna, szczupła, mówią że ładna 😉 mam dłuższe czerwone włosy i niebieskie oczy. Pracuje, utrzymuje się i mieszkam sama. 

Niestety, bardzo dokucza mi samotność. Niedawno zerwałam z chłopakiem (okazał się moja życiowa pomyłką) i jest mi zwyczajnie źle samej. 

Chodzę o kuli i utykam na jedną nogę, ale nigdy to nie przeszkadzało facetom. 

Czy znajdzie się tu ktoś, kto zechce zostać najważniejsza osoba w moim życiu? 🙂

Rozstałaś się z chłopakiem niedawno 😛 To nie zachęci nikogo 😛 Jestem w takiej samej sytuacji powiem Ci szczerze 🙂 Fajnie, że mówisz otwarcie o tym, że kulejesz 🙂 Dla rozsądnych ludzi to nie będzie problem 🙂 Powodzenia 

Gość poziomka

Dlaczego uważasz, że to może być problem? On mnie oszukiwał, nic do niego nie czuję i wyleczylam się z niego kompletnie, jak tylko oto odkryłam. Nie tęsknię za nim. 

Po prostu brakuje mi kogoś, do kogo mogłabym się przytulić, po prostu być 🙂

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość poziomka napisał:

Dlaczego uważasz, że to może być problem? On mnie oszukiwał, nic do niego nie czuję i wyleczylam się z niego kompletnie, jak tylko oto odkryłam. Nie tęsknię za nim. 

Po prostu brakuje mi kogoś, do kogo mogłabym się przytulić, po prostu być 🙂

W takim razie, masz rację. To nie powinno być problemem. Powodzenia Ci życzę 🙂

Gość Sentymentalny

Nie jestem raczej zainteresowany ale powinnaś napisać więcej, w sensie w jaki target celujesz 🙂

A tak poza tym to życzę powodzenia. I uważaj na notorycznych uwodzicieli, żonatych i zboków. 

Gość samotny na zawsze

To nie miejsce na tego typu anonse i szukanie bratniej duszy, uwierz. Tutaj piszą przeważnie frustraci, przegrywy, nołlajfy, chorzy psychicznie, zboczeńcy i degeneraci szukający samotnych naiwnych. Dotyczy to niestety osobników obu płci. Kilka lat temu też zapragnąłem kogoś poznać za pośrednictwem kafeterii, tak bardzo byłem zdesperowany z powodu samotności. Próbowałem dwa razy. To były największe błędy jakie w życiu popełniłem. Daruję Ci szczegółów tych niefortunnych znajomości z dwiema zaburzonymi dziewczynami. Na szczęście wybrnąłem z nich jakoś, choć niewiele brakowało by znajomości te zakończyły się dla mnie tragicznie.

Życzę Ci szczęścia i znalezienia miłości, lecz jeszcze raz przestrzegam dla (chociażby) spokoju własnego sumienia. Pozdrawiam 🙂

Gość poziomka

Mam 30 lat, jestem wykształcona (kończę dokotrat), pracuję naukowo. 

Niestety na uczelni wszyscy zajeci, a studenci za młodzi ;) 

Lubię jazdę samochodem (ja prowadzę! :D), książki (tematyka 2 wojny światowej), dobry film (psychologiczny, dramat), kocham podróże i zwierzęta 🙂 jak ktoś będzie zainteresowany, mogę podać maila 😉

Gość poziomka

Trochę mnie zasmuciliście ... portale randkowe też właściwie mają taką charakterystykę, ludzie na nich też są nieciekawi.

Znajomych nie mam za dużo, porozjezdzali się po świecie. Moje życie to w sumie praca - dom. Próbowałam gdzieś wychodzić, zapisałam się na kurs języka, Ale jak na złość trafiłam na same dziewczyny 😉

Gość poziomka

Lubię jazdę samochodem (ja prowadzę! :D), książki (tematyka 2 wojny światowej), dobry film (psychologiczny, dramat), kocham podróże i zwierzęta 🙂 jak ktoś będzie zainteresowany, mogę podać maila 😉

Gość Sentymentalny

Już jakiś konkret 🙂

Podbijam. Sam bym się zgłosił pierwszy ale nie ten przedział wiekowy. 

Gość poziomka

Nie przeszkadzałaby Ci moja niepełnosprawność? Pytam z ciekawości 🙂

Gość Gość

Szczerze? W Twoim wieku wolni faceci to przeważnie same przegrywy takie jak np. ja - odrzut po trzydziestce. Jeśli chodzi o mnie, nawet nie śmiałbym zawracać głowy takiej wspaniałej dziewczynie. Musisz uzbroić się w cierpliwość i szukać, lecz nie tu. Kafeteria to miejsce zsyłki. Nie dla Ciebie.

Gość Javier

Jestem plujacym jadem nienawisci oszolomem,jestem zainteresowany!Jestem gruby,owlosiony i mam małego.Ale jestem nowoczesny i europejski!

Gość Gosc

Też bym się zainteresował ale nie ten rejon Polski 😛 Również mam 30 lat 

Gość Geniusz
15 minut temu, Gość poziomka napisał:

internet to najgorsze miejsce do poznawania ludzi najłatwiej jest poznawać ludzi w klubach na ulicy zacząć z kimś innym w inną rozmowę nawet o głupotach o kształcie drzew i już da się kogoś poznać Ja też mam 30 lat co prawda teraz nie mieszkam w Polsce ale w ogóle raczej jestem zainteresowany szybkimi znajomościami i krótkimi niż czymś na długo Myślę że wielu facetów w moim wieku tak ma

Gość Sentymentalny
9 minut temu, Gość poziomka napisał:

Nie przeszkadzałaby Ci moja niepełnosprawność? Pytam z ciekawości 🙂

Nie przeszkadzałaby. Jest wiele osób zdrowych a niepełnosprawnych życiowo. 🙂

Gość poziomka

Rejon można zawsze zmienić 😂 m Oj były przeprowadził się do mnie 600 km 😉

Gość Geniusz

A z czego ten doktorat robisz psychologia

Gość poziomka

@sentymentalny, szszkoda, że nie jesteś zainteresowany 😉 ale rozumiem i szanuję 🙂

Gość poziomka

Nie, informatyka 😉

Gość Sentymentalny
2 minuty temu, Gość poziomka napisał:

@sentymentalny, szszkoda, że nie jesteś zainteresowany 😉 ale rozumiem i szanuję 🙂

50+ Zainteresowana? 🙂

Gość Geniusz

Ooo to Miłe zaskoczenie pewnie UMCS ja Studiowałem na up w Lublinie też jestem z okolic czemu nie pójdziesz do jakiegoś klubu macie takie fajne kluby w Lublinie chyba najlepszy klimat klubowy w całej Polsce w Warszawie już nie jest tak swojsko jak w Lublinie

Gość poziomka

Ze względu na niepełnosprawność kluby raczej nie dla mnie 😉

Sentymentalny, niestety nie. Mój tato jest w Twoim wieku 😉 ale dziękuję za Twoje słowa, dają nadzieję.

Gość Geniusz

to wyjdź do parku albo na spacer daj się poderwać może sama kogoś zagadaj

Gość Sentymentalny

Będę kibicował.

PS. Myślisz, że by mnie nie zaakceptował  😄

Gość poziomka

Czasami wychodzę, na zakupy, lubię też chodzić sama do kina :) Myślę, że dosyć dziwnie by wyglądało, gdybym kogoś zagadywała. Pomyśleliby, że niepełnosprawna fizycznie, i w dodatku umysłowo ;)

Gość poziomka

Sentymentalny, haha, no mógłby być problem :D

Gość Geniusz

i to jest błąd ja ciągle kogoś zagaduje moje nowe znajomości to ciągle obcy ludzie przecież możesz zagadać że ale zimno się zrobiło ale fajnie zamek wygląda we mgle czy coś takiego ludzie się zatrzymują i chętnie rozmawiają

Gość Sentymentalny

Polubiłby mnie. Miałem dziewczynę 25 lat młodszą, jej rodzice też trochę młodsi. Było całkiem miło gdy już się przyzwyczaili 🙂

Gość poziomka

Nie pomaga fakt, że jestem pomimo wieku dosyć nieśmiała, i ciężko mi nawiązywać nowe znajomości. Jak już się przełamię, jest jak najbardziej ok :) Ale myślę, że takie zagadywanie to jednak nie dla mnie. Gdyby mnie ktoś zagadał, to jak najbardziej tak :)

Sentymentalny, mój poprzedni chłopak był 6 lat młodszy. To się rodzicom bardzo nie podobało :P Fakt faktem, nie mieli nic do gadania, bo mieszkałam z nim, a nie z nimi. I to ja zakończyłam znajomość, bo wiele rzeczy mi w nim jednak nie pasowało.