Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam

czy mężczyzna mieszkający z matką może mieć kobietę poważną?

Polecane posty

Gość taki tam

nie byle dziewuszke, ale kobiete na poziomie. Mężczyzna 26 letni ktory mógłby wynająć mieszkanie z kobieta. Tylko co z etapem randek itp 

Gość Robert Szyc

Ja mam 37 lat mieszkam z mamą ale jakby się we mnie zakochała taka co ma swoje mieszkanie i lubi psy to byśmy u niej mieszkali 

Gość taki tam
2 minuty temu, Gość Robert Szyc napisał:

Ja mam 37 lat mieszkam z mamą ale jakby się we mnie zakochała taka co ma swoje mieszkanie i lubi psy to byśmy u niej mieszkali 

złożyłem swój wniosek do urzędu i pewnie dostane na wynajem, pierrdolne remoncik ale nie wiem kiedy to będzie

Gość Nicki

Mieszkalem z rodzicami bardzo dlugo (nawet za dlugo) i to byl blad. Wiekszosc kobiet ktore poznalem jak uslyszaly ze mieszkam z rodzicami to od razu zaczynaly robic w tyl zwrot. Jedna to nawet wprost mi powiedziala ze nic ze spotykania sie dalej nie bedzie z tego powodu. Nie mam zalu do nich, dzisiaj je rozumiem.

Natomiast jak juz sie wyprowadzilem do swojego mieszkania to moja sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. Tak wiec za duzo nie mysl czy taka kobiete znajdziesz tylko mysl co zrobic zeby wyladowac na swoim.

Gość dziewoja
1 godzinę temu, Gość Robert Szyc napisał:

No na pewno taką znajdziesz

Gość gosc
20 minut temu, Gość Nicki napisał:

Mieszkalem z rodzicami bardzo dlugo (nawet za dlugo) i to byl blad. Wiekszosc kobiet ktore poznalem jak uslyszaly ze mieszkam z rodzicami to od razu zaczynaly robic w tyl zwrot. Jedna to nawet wprost mi powiedziala ze nic ze spotykania sie dalej nie bedzie z tego powodu. Nie mam zalu do nich, dzisiaj je rozumiem.

Natomiast jak juz sie wyprowadzilem do swojego mieszkania to moja sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. Tak wiec za duzo nie mysl czy taka kobiete znajdziesz tylko mysl co zrobic zeby wyladowac na swoim.

wynajem u mnie w mieście kosztuje 1500 zl