Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Na jakie studia bym się mogła dostać z takimi %

Polecane posty

Gość Gość

Otóż rozwiązuje arkusze, z biologii to mi wychodziło 47%, 55%, 56%, 57%, 58%, 60%, 62%, ale zawsze ok 60%. Z chemii to 50%, z 2 testów po 65%, z jednego 70%, z jednego 77%. Jeśli chodzi o matmę nie jestem mocna co prawda nie potrzebuje do rekrutacji( omijam te uczelnie gdzie jest wymagany ten przedmiot), ale mi wychodziło 38%,40%,46%,49%,53%,54%,64%. Z książkami arkusze rozwiązuje żeby popowtarzac, utrwalać. Po prostu zdać tylko matmę. Ja Z ang jakoś specjalnie nie rozwiązuje, ale na jeden kierunek który mam w planie b to mogę zdawać w podstawie( na próbnej maturze miałam 64%). Z polskiego to tylko lektury i wiersze przypomnę, ale takto nie rozwiązuje testów z tego przedmiotu. Uważacie że takimi wynikami z chemii i biologii mogłabym się dostać na studia takie jak farmacja, analityka medyczna, elektroradiologia, biotechnologia, chemia medyczna, chemia i toksykologia sądowa, może coś związanego z biologia lub chemia, weterynaria. Bo na lekarski się nie nastawiam odpuszczam go sb po prostu. A miasta o których myślę to Łódź, Wawa, Kraków, Katowice, Wrocław może Lublin może Rzeszów. Dziękuję. 

No nie wiem czy na weterynarię wystarczą te wyniki. Biotechnologia pewnie tak. Chcesz państwowa uczelnie, czy może być prywatna.