Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kghjjb

Co myślicie szczerze o takich facetach

Polecane posty

Gość Kghjjb

Często rozmawiałam z różnymi facetami z różnych portali, myslałam ze znajdę kogoś ciekawego do rozmowy ale szybko się rozczarowałam. Większość facetów z internetu głównie chce rozmawiać o seksie, jakieś dziwne aluzje albo prosto z mostu dają do zrozumienia ze są napaleni tez się z tym spotkałyście? Nie wiem czy to ja jestem jakaś pruderyjna i to ze mną jest coś nie tak ale ja np. nie mam ochoty zwierzać sie obcego facetowi czy sie np. masturbuje. Gdy facet realnie zapytałby o to jakiejś kobiety to od razu dostałby w mordę. Dlaczego w realu faceci potrafią normalnie rozmawiać a w internecie jest to rzadkość?  czy to przez anonimowość,  czy szukają po prostu kobiet na seks? czy każdy facet w internecie zachowywałby się w ten sposób? co o tym myślicie?  

Gość Gość

W realu po prostu udajemy, przez internet można być szczerym

Jak szukasz normalnego To szukaj sobie jakiegoś chrześcijanina który moja Boga w sercu, na przykład na katolickim portalu randkowym

Gość gość

a skąd masz pewność że to faceci? większość osób spędzających czas w internecie to młodociani lub starsze osoby/