Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miikik

Nudności i zle samopoczucie. Dlaczego ?

Polecane posty

Cześć. Mam problem i już nwm co mam robić często jest mi niedobrze mam nudności, byłam u ginekologa w ciąży nie jestem, zmieniałam tabletki i dalej to samo, naprawdę nie mam pojęcia przez co się tak czuje i zaczynam mieć tego totalnie dosyć :/ 

3 minuty temu, miikik napisał:

często jest mi niedobrze mam nudności

Wątroba, trzustka, wyrostek robaczkowy, żołądek - w porządku?

Dieta? Za dużo surowizny, smażonego, ciężkostrawnego?

28 minut temu, Nenesh napisał:

Wątroba, trzustka, wyrostek robaczkowy, żołądek - w porządku?

Dieta? Za dużo surowizny, smażonego, ciężkostrawnego?

Nie mam pojęcia, nie robiłam zadnyc badan, przez takie coś mogłabym mieć nudności ?

27 minut temu, hanka_1 napisał:

Myślisz, że to od antykoncepcji? mnie początkowo też było niedobrze na belarze ale po tygodniu się wszystko unormowało. Bierzesz inne leki jakieś? też bym obstawiała może jakiś problem z przewodem pokarmowym. 

No właśnie już sama nwm i zaczynam wątpić bo zmieniałam dużo razy i dalej się tak czuje, a słyszałam ze przez antykoncepcję czasami można się zle czuć bo skład tabletek może nie pasować. Nie biore żadnych innych leków :/

Gość Jan

Za dużo jedzenia z bierdronki. Kumulacja mikroelementów szkodliwych następuje po 32 rż Nic nie zrobisz bo ktoś mądrze pomyślał, aby wrzucić takie, które będą łączyć się z białkiem. Teraz będziesz mieć dziwaczne myśli depresyjne, potem wpadniesz na pomysł medycyny konwencjonalnej, akupunktura, herbatki, sporty walki, a potem olejesz i będziesz przyzwyczajać się do szarości i zamknięcia uczuć.

9 godzin temu, miikik napisał:

Nie mam pojęcia, nie robiłam zadnyc badan, przez takie coś mogłabym mieć nudności ?

Tak. Warto więc sprawdzić, skonsultować się z lekarzem.