Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theguest2019

Mam dosyć ludzi z mojego otoczenia!

Polecane posty

Gość theguest2019

Witam!  Mam 17 lat i kłopoty zaczęły się odkąd poszłam do gimnazjum. Wszyscy w szkole mi dokuczali i nigdy nie mogłam się dowiedzieć z jakiego powodu. Za ładna nie jestem, za brzydka też nie, nikomu nie robię krzywdy. Jak normalnie przechodziłam obok to wszyscy się śmiali po cichu za moimi plecami niewiadomo z czego, do szkoły chodziłam normalnie ubrana w długie spodnie i bluzę, nie miałam jakiś brzydkich ubrań. Przez trzy lata wszyscy mnie wyzywali, wytykali palcami i robili do mnie głupie miny, chociaż ja im nic nie zrobiłam. Teraz jak skończyłam  gimnazjum, zaczęłam się uczyć w domu. Problem zniknął niestety tylko częściowo, bo część tych ...ów, co znam mieszka w mojej miejscowości.  Jak tylko wyjdę z domu i ich spotkam po drodze, to albo się krzywo na mnie patrzą albo zaczynają wyzywać i drzeć, wymawiając na cały głos moje imię, mówiąc do tego nieprzyjemne rzeczy. Mam tego dosyć, dostałam przez to depresji, ja chcę żyć jak normalny człowiek! Czy tylko ja tak mam, że nie mogę normalnie wyjść z domu? Czy ktoś jest lub był w podobnej sytuacji? Już nie wiem, co mam na to zaradzić.