Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ze mną coś nie tak czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam sama i przez większość dni nie mam się do kogo odezwać ani na żywo ani nawet z nikim nie piszę. Mam kilkoro znajomych z dawnych czasów ale mam z nimi kontakt bardzo rzadko a i tak ten kontakt się słabo klei, bo niewiele nas już łączy.

Czy to, że czuję się samotnie świadczy o słabości mojego charakteru, uzależnieniu od kontaktu z ludźmi, czy każdy w mojej sytuacji czułby się źle i samotnie?

Gość Gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

Mieszkam sama i przez większość dni nie mam się do kogo odezwać ani na żywo ani nawet z nikim nie piszę. Mam kilkoro znajomych z dawnych czasów ale mam z nimi kontakt bardzo rzadko a i tak ten kontakt się słabo klei, bo niewiele nas już łączy.

Czy to, że czuję się samotnie świadczy o słabości mojego charakteru, uzależnieniu od kontaktu z ludźmi, czy każdy w mojej sytuacji czułby się źle i samotnie?

Wszystko zależy od psychiki danej osoby, jeżeli masz jakieś hobby czy pasje to nie będziesz o tym myślała ale czasami każdemu otrzeba zwykłej rozmowy. Jednak najważniejsze aby była to osoba godna Twojej uwagii. Nie martw się jeszcze bedzie czas i znajdzie się ktoś kogo będziesz miała dość;) Pozdrawiam