Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam38lat

Podoba mi się to ze dzisiejsze kobiety tak otwarcie realizują swoje potrzeby seksualne

Polecane posty

Gość Adam38lat

Nie ukrywam że ilekroć obserwuje współczesne kobiety odczuwam satysfakcje ze urodziłem się w czasach kiedy mogą osiągnąć karierę zawodową a także realizować soje potrzeby seksualne. Dużo w swoim życiu podróżowałem, byłem w Iranie, Arabii saudyjskiej, Chinach, Brazylii ale także USA czy Anglii i muszę z przykrością powiedzieć ze Polska pod względem podejścia do upodmiotowienia kobiet jest pomiędzy Iranem a zachodem. O ile tak jak na zachodzie raczej nie ma problemów na płaszczyźnie zawodowej to są olbrzymie w sferze obyczajowej. Gdy kobieta w Polsce idzie z kimś do łóżka dla własnej przyjemności jest wyzwana od dziwek i qrew i.t.p. Na zachodzie jest to nie do pomyślenia, tam ludzie  ze sobą sypiają i to jest tylko ich sprawa. Wiem ze na tej emancypacji mogę też tracić  troszeczkę ja sam głównie na poczuciu własnej wartości bo kobiety jednak przy doborze partnerów kierują się wyglądem i są o wiele bardziej wymagające od mężczyzn a ja modelem nie jestem, ale każdy chce być szczęśliwym a ja wole żyć w świecie w którym ludzie realizują się bez skrepowania niż w opresyjnej wykluczającej wspólnocie.

Gość gosc

Bo kobieta która sypia z byle kim to właśnie ... i tyle