Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prośba

Poszukuję noclegu w Pradze =Polaka w Pradze

Polecane posty

Gość prośba

Poszukuję noclegu na 3doby na ten weekend,w Pradze,ktoś mógłby mi pomóc ? Czasami mieszkają Polacy,którzy wynajmują,bądź są pomocni,bo już tam mieszkają,są obeznani,albo jeździli i wiedzą,co i jak.... Dziekuje za zrozumienie i podpowiedzi Pozdrawiam.

Gość gość

idź na piwo pogadaj z czechem nocleg bedziesz miał w czym masz problem? xd

Gość Gosc

Ja nocowalam w hotelu piwowar. Tanio bylo bo pokoj kilku osobowyale bardzo duzy i czysty. Poszukaj sobie w necie

Gość prośba

jedziemy pierwszy raz,nie chce tak na spontan,przy piwie,nie znajac niczego...wyjazd jest spontaniczny właśnie,a hotele mają już komplet niestety....Piwowar,również...

Gość gość 666

ciepło jest rozłóż koc i masz nocke z głowy 😛

Gość Gość
16 minut temu, Gość prośba napisał:

jedziemy pierwszy raz,nie chce tak na spontan,przy piwie,nie znajac niczego...wyjazd jest spontaniczny właśnie,a hotele mają już komplet niestety....Piwowar,również...

To poszukaj w apartamenty w mieszkaniu można zanieść coś fajnego w rozsądnej cenie

Gość Gość

Mam pytanie czym jedziecie do Pragi

Gość prośba

wyjazd pociągiem,i właśnie ...może cos bliżej dworca...

Gość Gość

Praga ma 3 linie metra a, B i C, dlatego jak nie uda się wam w samym centrum to blisko stacji metra, my jak jedziemy do Pragi to szukamy apartamenty w mieszkaniu taniej niż w hotelu, chociaż w samym centrum jest hostel az  tam ceny niskie, ale jak chcecie większy komfort to apartamenty w mieszkaniu. Praga jest piękna i stosunkowo niedroga, i jeszcze jedno my w Polsce kupowaliśmy euro i w Pradze w kantorze  wymieniliśmy na korony czeskie 

Gość Gość

Chociaż i tak w sklepach można było kupować również w euro

Gość prośba

no chodzi tez jak najtaniej...a wymiana w taki sposob jest korzystniejsza? -jestesmy całkiem zieleni,niestety,tak wiec dziekuje za kazda podpowiedź...

Gość Gość

Ten hostel az  jest tani i w centrum w połowie Wacławskich Namiesti jest jeszcze jeden tani hostel zapomniałam nazwę ale zaraz sprawdzę, Praga nie jest droga tam to i coś z odzieży dla siebie można kupić, 

Gość Gość

Nie mogę sobie przypomnieć nazwę tego drugiego hostelu, ale szukaj hostele w Pradze 1, a jak nie będzie wolnych miejsc to blisko metra, Praga jest świetnie skomunikowana

Dworzec po Czesku to - glawne nadrezi,