Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki wlasnie temat

Chyba zwariuje, czy on ze mną pogrywa

Polecane posty

Gość taki wlasnie temat

Byliśmy razem ale on odszedł do innej. Po pół roku jakoś się otrząsnęłam cociaż było ciężko. On jakoś tak naturalnie postanowił utrzymywać kontakt. Ale teraz zaczyna mnie to męczyć, gdyż odzywa się i przestaje. Tak jakby sprawdzał albo podbudowywał sobie ego. Są dni kiedy sam zaczyna pisać i kiedy rozwijam temat on milczy przez kilka dni. Po co komu taka znajomość? Jestem na granicy napisania mu żeby spadał, ale z drugiej strony też nie chce palić mostów. Jak się nie odzywam jest ok, ale jak tylko milczę kilka dni on zaraz piszę i nie pozwala o sobie zapomnieć. Czuje jakby ze mną grał. Chyba mu wywalę co o tym myślę

Gość Gość

Nie chcesz palic mostów? Bo głupia jeszcze się pewnie ludzisz ze się zejdziecie? I tak, facet podbudowuje sobie ego, sprawdza czy nadal Ci zależy po to by trzymać Cie w rezerwie, jakby nie miał innych opcji to będzie chciał seksu zapewne i liczy ze mu dasz. Facet odszedł do innej i gdybyś miała honor to byś urwała definitywnie kontakt. Ale widać honoru nie masz. 

Gość Rada
40 minut temu, Gość taki wlasnie temat napisał:

Byliśmy razem ale on odszedł do innej. Po pół roku jakoś się otrząsnęłam cociaż było ciężko. On jakoś tak naturalnie postanowił utrzymywać kontakt. Ale teraz zaczyna mnie to męczyć, gdyż odzywa się i przestaje. Tak jakby sprawdzał albo podbudowywał sobie ego. Są dni kiedy sam zaczyna pisać i kiedy rozwijam temat on milczy przez kilka dni. Po co komu taka znajomość? Jestem na granicy napisania mu żeby spadał, ale z drugiej strony też nie chce palić mostów. Jak się nie odzywam jest ok, ale jak tylko milczę kilka dni on zaraz piszę i nie pozwala o sobie zapomnieć. Czuje jakby ze mną grał. Chyba mu wywalę co o tym myślę

Też tak kiedys utrzymywał ze mną kontakt ale ja to zrobiłam z innnych pobudek, żeby nie dać po sobie poznać że to mnie zabolało. Wiedziałam że po takim świństwie już z nim nie będę ale udawałam że mnie to nie obeszeło zamiast przyznać się przed sobą że zrił to świństwo i po prostu go olać. Nie pisz mu że cię wkurzył bo to tylko będzie dalej go podbudowywać, Po prostu przestań odpisywać na cokolwiek i olej. Twój szacunek do siebie jest najważniejszy. Potem za mna to długo się ciągnęło te udawanie zamiast tak jak pisałam przyznać że to konieć i że jest kawałkiem chama że tak postąpił bo udawał że jest ok a na boku w tym samym czasie kręcił z inną. Nie rób mojego błędu i po prostu nie odpisuj i nie wyrzucaj tez mu nic. Zajmij się swoim życiem i nie chcesz go mieć z powrotem, uwierz w to i w siebie!. Ja to zrobiłam o wiele za późno, poświęcając część siebie. Tak nie można.