Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepojemaju

Na forach jest 10x wiecej zalacych sie mezczyzn niz kobiet - jakie wnioski z tego wynikaja?

Polecane posty

Gość Niepojemaju

Ze kobiety nie maja po czym plakac bo zawsze się znajdzie jakiś następny w przeciągu paru chwil. Druga sprawa to taka ze kobiety często nie puszczają galezi kiedy nie trzymają się innej wiec nowy narybek jest już w posiadaniu. Ot wuala , zagadka rozwiązana

Gość Kobieta prawda
3 minuty temu, Gość Niepojemaju napisał:

Ze kobiety nie maja po czym plakac bo zawsze się znajdzie jakiś następny w przeciągu paru chwil. Druga sprawa to taka ze kobiety często nie puszczają galezi kiedy nie trzymają się innej wiec nowy narybek jest już w posiadaniu. Ot wuala , zagadka rozwiązana

W złym towarzystwie się obracasz.. są jeszcze kobiety uczciwe szczera,które wierzą w ludzi..w miłość.. I ich celem nie jest przeskakiwanie z gałęzi na gałęzie,bo cierpią po rozstaniu i by nie skrzywdzić innych,siebie wolą być same bo wciąż kochają..Tylko puste kobiety bez uczuć dla idei posiadania faceta,lepszej pozycji,kasy zostawią faceta puszczając jego rękę a biorąc drugiego pod pache.Zycze znalezienia fajnej mądrej i uczciwej to wtedy ten temat będzie Ci obcy.Powidzenia

Gość Gość

I co z tego, jak zdecydowana większość kobiet jest taka i tak postępuje jak pisze autor 

Gość Facet
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

I co z tego, jak zdecydowana większość kobiet jest taka i tak postępuje jak pisze autor 

I dlatego to facet sobie wybiera kobiete a odwrotnie.  Wolę dostać 10 razy kosza od takiej która ja wybrałem niż zostać wybranym przez nieodpowiednia kobiete. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

I dlatego to facet sobie wybiera kobiete a odwrotnie.  Wolę dostać 10 razy kosza od takiej która ja wybrałem niż zostać wybranym przez nieodpowiednia kobiete. 

Brawo Ty!!!