Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojra

Skandaliczne zachowanie wychowawczyni dziecka

Polecane posty

Gość Mojra

Syn jest w 5 klasie i jego dużym kompleksem są odstające uszy. Zapomniał nauczyć się wiersza na język polski i zgłosił nieprzygotowanie. Nauczycielka wywołała go na środek klasy, gdzie robiła sobie z niego żarty a na koniec powiedziała, że w grudniu zawieszką na jego uszach bombki i będzie choinka i bałwan w jednym. 

Musiałam się wyżalić mamuśki kochane. Nie zostawię tego tak, nie dopuszczę żeby nauczycielka robiła sobie żarty z mojego dziecka ale po prostu jest mi przykro że taka osoba uczy dzieci. 

Gość Gosc

Popieram. Idź z tym do dyrektora, bo takich ludzi trzeba tępić. Chore czasy.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Mojra napisał:

Syn jest w 5 klasie i jego dużym kompleksem są odstające uszy. Zapomniał nauczyć się wiersza na język polski i zgłosił nieprzygotowanie. Nauczycielka wywołała go na środek klasy, gdzie robiła sobie z niego żarty a na koniec powiedziała, że w grudniu zawieszką na jego uszach bombki i będzie choinka i bałwan w jednym. 

Musiałam się wyżalić mamuśki kochane. Nie zostawię tego tak, nie dopuszczę żeby nauczycielka robiła sobie żarty z mojego dziecka ale po prostu jest mi przykro że taka osoba uczy dzieci. 

Idz z tym do dyrektora, nagraj z nim rozmowe, bo powiem Ci cos co wiem od znajomej, ktora uczy w przedszkolu i bylo na nia pare skarg do dyrektora. Dyrektor nic nie zrobi, bo reka reke myje i oni sie z takich skarg smieja. Chyba,.ze masz dowod i zagrozisz kuratorium czy mediami. Dlatego jesli dyrektor nic nie zrobi to zglos sprawe do kuratorium i miej jako dowod nagrana rozmowe. 

Gość gosc

Wy ludzie wierzycie co ta Mojmira pisze?