Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atom

czy da się poznać kogoś normalnego na czacie??

Polecane posty

Gość atom

Czat odwiedzony kilka razy... ale czym częściej tam wchodzę tym coraz bardziej mam ochotę się poddać... czy nie ma juz normalnych ludzi? Sam plankton tam siedzi? poznałam tam jednego faceta,nie głupi dobrze się z nim nawet pisało ale był jakoś nie zrównoważony emocjonalnie.. ciągle coś wrącał o seksie bywał chamski a zaraz zupełnie normalny kontaktowy i na prawde zainteresowany co u mnie się dzieje..i tak w kółko.. trwało to trochę ale nie było w tym sesnu.. jakiś niedojrzały.. no i tak poza tym nikogo ciekawego tam nie ma.A może wy macie jakieś doświadczenia? 

Gość stonecold

eee wątpię...

Wiesz musiałaś trafić na nierozwinietego emocjonalnie faceta. Niewiem czemu ale niektórzy faceci myślą, że to wszystkie kobiety kręci - pisanie o tym. Widzę że jesteś fajnie poukładaną kobieta, dlaczego ja na takie nietrafiam - zżądzenie losu. Skąd jesteś, co lubisz robić w wolnym czasie jak masz na imię. Wiele pytań mało odpowiedzi, ale jak mówią kto szuka nie błądzi. Odezwij się. 

Gość atom
1 godzinę temu, damian89 napisał:

Wiesz musiałaś trafić na nierozwinietego emocjonalnie faceta. Niewiem czemu ale niektórzy faceci myślą, że to wszystkie kobiety kręci - pisanie o tym. Widzę że jesteś fajnie poukładaną kobieta, dlaczego ja na takie nietrafiam - zżądzenie losu. Skąd jesteś, co lubisz robić w wolnym czasie jak masz na imię. Wiele pytań mało odpowiedzi, ale jak mówią kto szuka nie błądzi. Odezwij się. 

wiesz problem jest w tym że większość ludzi tam jest aspołeczna a tam mogą się kreować na kogo chcą a w 80% to sami wariaci .. zresztą co się dziwić.ja tam wchodzę rzadko kiedy np.mam l4 i potwornie mi się nudzi ale poza tym pracuje mam znajomych w realnym świecie i po prostu nie mam czasu tam przebywać.Więc co inni robią w życiu że np.wchodzę a tam ciągle te same osoby...

54 minuty temu, Gość atom napisał:

wiesz problem jest w tym że większość ludzi tam jest aspołeczna a tam mogą się kreować na kogo chcą a w 80% to sami wariaci .. zresztą co się dziwić.ja tam wchodzę rzadko kiedy np.mam l4 i potwornie mi się nudzi ale poza tym pracuje mam znajomych w realnym świecie i po prostu nie mam czasu tam przebywać.Więc co inni robią w życiu że np.wchodzę a tam ciągle te same osoby...

Przyznaję rację, coraz bardziej mnie intrygujesz, chętnie bym z tobą porozmawiał. Czas, czegoś co mi brakuje. On ucieka niemiłosiernie a ja wciąż "sam" w znaczeniu szukający tej drugiej połowie. Podać maila czy inny komunikator. Napisz. 

Gość atom

Przyznaję rację, coraz bardziej mnie intrygujesz, chętnie bym z tobą porozmawiał. Czas, czegoś co mi brakuje. On ucieka niemiłosiernie a ja wciąż "sam" w znaczeniu szukający tej drugiej połowie. Podać maila czy inny komunikator. Napisz. 

podaj maila odezwę sie :) może nie będzie to druga połowa ale może ciekawa znajomość :) 

Cieszę się, jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Pisz na dgbz1@wp.pl. Proszę powiedz w nim coś o sobie a może jest nam to pisane. Oczekuję na wiadomość. 

Gość zraniona
Dnia 7.05.2019 o 13:00, damian89 napisał:

Cieszę się, jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Pisz na dgbz1@wp.pl. Proszę powiedz w nim coś o sobie a może jest nam to pisane. Oczekuję na wiadomość. 

Chce ostrzec inne dziewczyny przed tym damian89 tutaj wam bedzie slodzil i nie tylko ale jak sie odezwiecie na maila to jest wulgarny i proponuje seks za pieniadze no chyba ze was to kreci to mozecie do niego pisac.

Ma on klika nickow i poluje glownie na chetne na sex na erotycznym!

Gość Luuu

Damian z tego co pamiętam dawałes  tego samego maila jak facet szukał chetnego  do zerzniecia  swojej żony i chciał wysłać Ci jej foto. Zgadza się? 🙂 także  autorko uważaj lepiej na tego Damiana.

Że co- ja tam nie byłem autorem postu, byłem ino ciekaw czy kobieta ładna. Z nikim nie pisałem że chce to robić.!

Gość MazZony
16 minut temu, damian89 napisał:

Że co- ja tam nie byłem autorem postu, byłem ino ciekaw czy kobieta ładna. Z nikim nie pisałem że chce to robić.!

Chciales ode mnie jej zdjęcia i chciałeś mi ją wybzykać, tak pisałeś na mailu!

Nic nie pisałem tobie na maila - niewiem kto ma w tym interes. Niby kogoś zraniłem, obiecywałem a potem 8no o sexie pisałem. Nic takich zeczy nieśmiało miejsca. Nawet z autorką pisałem i nic tam takiego niepadło, a to że ktoś podszywa się i pisze ze lubie facetów jest już ciosem poniżej pasa. Łatwo was zmanipilulowac, lecicie jak ćmy z światłem. Autorze tego nieprzyjemnego żartu, odezwij się i wijasnij w jaki sposób cię zraniłem, co? 

Gość Maciek
35 minut temu, damian89 napisał:

Nic nie pisałem tobie na maila - niewiem kto ma w tym interes. Niby kogoś zraniłem, obiecywałem a potem 8no o sexie pisałem. Nic takich zeczy nieśmiało miejsca. Nawet z autorką pisałem i nic tam takiego niepadło, a to że ktoś podszywa się i pisze ze lubie facetów jest już ciosem poniżej pasa. Łatwo was zmanipilulowac, lecicie jak ćmy z światłem. Autorze tego nieprzyjemnego żartu, odezwij się i wijasnij w jaki sposób cię zraniłem, co? 

zerznales ta zone tego goscia co pytal kto mu ja przeleci? Nie dala ci i teraz masz jakies frustracje?

Nic nikomu nie zrobiłem. Jeśli mnie 9 coś oskarzacie proszę o dowody! 

Gość Hans

Nic nikomu nie zrobiłem. Jeśli mnie 9 coś oskarzacie proszę o dowody! 

Po co co chwile odswiezasz ten temat? Nikt ze zbokiem nie chce pisac! Z mojego priv tez spadaj.

Ciekawe jak mam siedzieć na twym priv jak przeglądasz forum jako gość. Jeżeli zucasz wyzwiska, to najpierw zapoznaj się z ich znaczenie. 

Gość Damian to zbok
3 minuty temu, damian89 napisał:

Ciekawe jak mam siedzieć na twym priv jak przeglądasz forum jako gość. Jeżeli zucasz wyzwiska, to najpierw zapoznaj się z ich znaczenie. 

Jak z ta zona tego faceta bylo opowiesz nam czy sie wstydzisz? Moze miales seks z mezem a nie z jego zona?

Ręce mi opadają. Człowieku nic z nikim niemuałem do czynienia - żadna kobieta ty bardziej mężczyzna. Autorze tych oskarżeń, pokaz że masz jaja a nie jak ..., udowodnij swoje słowa. Tak prosto jest kogoś oczernic tak trudno jest przeprosić. Wy jak te oczy pęd opisany w fachowej literaturze zachowujecie się. Potraficie tylko kąsać.Ja nie z tych co niemieja przyznać racji o przeprosić -ALE ZA CO WYJAŚNIJ MI. 

Gość Aniaania

Znalezienie kogos normalnego na czacie graniczy z cudem ale jednak jest to możliwe. Kiedyś poznałam na czacie super faceta, chyba na 6 obcy.. Mądry,ułożony, zabawny, przystojny.. Normalnie cud miód,a co najlepsze mega przystojny. Mielismy kontakt ponad trzy lata ale niestety nasze drogi sie rozeszły.. Nie jest już tak różowo miedzy nami.jak kiedys ale nadal mamy kontakt i nadal jest takim swietnym facetem jak był kiedyś 🙂🙂

Gość gosc
5 minut temu, damian89 napisał:

Ręce mi opadają. Człowieku nic z nikim niemuałem do czynienia - żadna kobieta ty bardziej mężczyzna. Autorze tych oskarżeń, pokaz że masz jaja a nie jak ..., udowodnij swoje słowa. Tak prosto jest kogoś oczernic tak trudno jest przeprosić. Wy jak te oczy pęd opisany w fachowej literaturze zachowujecie się. Potraficie tylko kąsać.Ja nie z tych co niemieja przyznać racji o przeprosić -ALE ZA CO WYJAŚNIJ MI. 

Tak wiemy ze cie jaja interesuja ale nie zamierzam ci ich pokazywac bo w odroznieniu od ciebie ja wole kobiety! ZBOK!

12 minut temu, damian89 napisał:

Nie przejmuj się nim:)) Jesteś w porządku, tylko uwierz w siebie:))

Gość Uwaga na geja
10 minut temu, damian89 napisał:

pokaz jaja

no nie
Spadaj na forum dla gejów!

Gość Onsam

Dobre pytanie, bo czy normalną kobietę? Taką co nie zamyka okna rozmowy? Bardzo rzadko spotykane.

Gość Przeżywa :D
2 godziny temu, damian89 napisał:

Kto się przeżywa ten sam się tak nazywa.

Kto się przeŻywa? No to tyle nie przeżywaj tylko dalej romansuj z każda z płci.

Gość Jaa

Już nie.

Gość Tara

Swojego czasu kiedys duzo pisalam na czacie. 80% facetow ktorzy pisali i chcieli utrzymywac znajomosc to byli glownie zonaci.

Gość gość
Dnia 13.05.2019 o 17:38, panama25 napisał:

Nie przejmuj się nim:)) Jesteś w porządku, tylko uwierz w siebie:))

Tak, jest w porządku skoro odpowiada na każde zgłoszenie męża który chce oddać żonę na bzykanie.