Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna

Kocham faceta,który ma mnie gdzieś...

Polecane posty

Gość Smutna

Kocham faceta,który ma mnie gdzieś..potraktował mnie wiele razy jak ...kę..ale w myślach wciąż tam jest..Nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić..z tym uczuciem pustki w sobie..dlaczego byłam taka ślepa?dlaczego pozwoliłam się tak traktować?i najważniejsze jak uciec przed tymi emocjami co we mnie siedzą..Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość www

nie bądź smutna. to tylko kwestia czasu i wszystko przejdzie. co się będziesz łajzą przejmować... szanuj siebie, a on niech Cię pocałuje w...........

Gość Gość

Pewnie zaczęłas z nim sypiać i wtedy się zakochalas. Standard. Nie wiesz ze kobiety zako...ą się po seksie? Są tysiące takich tematów, trzeba było uczyć się na czyis błędach i byc ostrożną, zacząć uprawiać z nim seks dopiero będąc w związku, jak się zdeklaruje a nie myśleć c...ą od początku. To się zwykle źle kończy. 

Gość Smutna

Nigdy z nim nie spałam...zrobił ze mnie idio/tkę..i tak się czuje...

Może zwyczajnie na Ciebie nie zasługiwał, sama jestem teraz w trudnej sytuacji. Ale damy rade, nie załamuj się..

Gość gość

Ma cię pokochać na siłę?

Gość szkoda gadać
2 godziny temu, Gość Smutna napisał:

Kocham faceta,który ma mnie gdzieś..potraktował mnie wiele razy jak ...kę..

Typowa kobieta. Olewa normalnych facetów, którym na niej zależy, a pragnie d00pka, który ma ją gdzieś.

Gość Gość
7 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Typowa kobieta. Olewa normalnych facetów, którym na niej zależy, a pragnie d00pka, który ma ją gdzieś.

Typowy aspergerowiec. 

Gość Gosc

Jakie to jest klasyczne xD Kobieta myśli, że jest pępkiem świata i że faceci istnieją tylko po to by paść jej do stóp. W końcu pojawia się taki, który mają w dup... a ona dostaje ...ca. To nie miłość, to wasze chore ambicje. Nie możesz się pogodzić z tym, że jakiś przedstawiciel tej "brzydkiej" płci ma Cię w poważaniu. 

Skieruj te ambicję w stronę, czegoś wartościowego. Zrób rachunek sumienia i zastanów się czego chcesz od życia. Dasz z siebie zrobić ... byle tylko budować swoje chore ego, tym  ze każdy facet chce z Tobą być, nawet taki który miał Cię wcześniej w duup...

Gość gość

To na pewno jest watek jakiegoś niedowartosciowanego faceta, który wymyśla sobie wielbicielki 😄  Nikt cie nie kocha, facet. 

Gość szkoda gadać
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Typowy aspergerowiec. 

Pisałem ci już, że nie mam ZA. 

Gość ech
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Typowy aspergerowiec. 

Prawda boli, co? Weź nie obrażaj ludzi z ZA, bo im do pięt nie dorastasz.

3 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

Masz całkowitą rację!

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

To na pewno jest watek jakiegoś niedowartosciowanego faceta, który wymyśla sobie wielbicielki 😄  Nikt cie nie kocha, facet. 

Raczej facetka zakompleksiona ale o wielkich ambicjach nie kompatybilnych z możliwościami,  wiec podszywa się w necie pod lepsze od siebie. Może przez to, choć przez moment,  czuje się od nich lepsza?