Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maloatrakcyjny

Jestem brzydki a moja kobieta to typowa ślicznotka.

Polecane posty

Gość Maloatrakcyjny

Jak widać wybierała rozumem a nie oczami... Nasz seks jest wspaniały. 

Gość stop hipokryzji

Nie wiem czy kierowała się rozumem, skoro wybrała faceta dla którego zapewne najważniejszy jest jej wygląd, w dodatku nieładnego, a pewnie spokojnie mogłaby mieć kogoś równego sobie pod względem atrakcyjności. Bycie z brzydalem jest przereklamowane, laskę na swoim poziomie atrakcyjności pewnie uważasz za gó/wno, takiś wartościowy.

Gość Kochliwy

Facet może być brzydszy od diabła, byleby super lachę koło siebie prowadził ;)

Gość Gość

To znaczy że jest wyrachowana a nie zakochana bo tam gdzie rozum wkracza tam się baba rozkracza. To nie miłość. Pewnie widząc twoja gębę podczas gdy ja posuwasz wyobraża sobie jakiegoś pieknisia. 

Gość Maloatrakcyjny
37 minut temu, Gość stop hipokryzji napisał:

Nie wiem czy kierowała się rozumem, skoro wybrała faceta dla którego zapewne najważniejszy jest jej wygląd, w dodatku nieładnego, a pewnie spokojnie mogłaby mieć kogoś równego sobie pod względem atrakcyjności. Bycie z brzydalem jest przereklamowane, laskę na swoim poziomie atrakcyjności pewnie uważasz za gó/wno, takiś wartościowy.

Pudło. Ona do mnie zagadała. 

31 minut temu, Gość Gość napisał:

To znaczy że jest wyrachowana a nie zakochana bo tam gdzie rozum wkracza tam się baba rozkracza. To nie miłość. Pewnie widząc twoja gębę podczas gdy ja posuwasz wyobraża sobie jakiegoś pieknisia. 

Przewidujesz przyszłość i siedzisz ludziom w głowach? 

Gość Mini Chad

Widzę, że forumowe Bazyle już się plują. 

Gość Michal

Bo u mężczyzny liczy się co innego. Siła psychiki, ambicja, pewność siebie. :classic_cool: Moja też jest śliczna, a ja jestem takim Bazylem.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Michal napisał:

Bo u mężczyzny liczy się co innego. Siła psychiki, ambicja, pewność siebie. 

Aha czyli kobieta, żeby móc liczyć na związek zapewne  ma obowiązek urodzenia się ślicznotką z doskonałymi proporcjami ciała, no i bycia młodą. A wy możecie sobie być brzydalami i przenosić swoje geny brzydoty na niczemu niewinne dzieci, w tym potencjalnie córki. Zgadza się?

Gość xddd
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Aha czyli kobieta, żeby móc liczyć na związek zapewne  ma obowiązek urodzenia się ślicznotką z doskonałymi proporcjami ciała, no i bycia młodą. A wy możecie sobie być brzydalami i przenosić swoje geny brzydoty na niczemu niewinne dzieci, w tym potencjalnie córki. Zgadza się?

Kobieta nieatrakcyjna może przecież być w związku. Z nieatakcyjnym facetem np 

Gość gość
3 minuty temu, Gość xddd napisał:

Kobieta nieatrakcyjna może przecież być w związku. Z nieatakcyjnym facetem np 

No to czemu niby służą stwierdzenia typu "jestem brzydalem a wyrwałem ślicznotkę" albo "facet nie musi być atrakcyjny"? 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Maloatrakcyjny napisał:

Pudło. Ona do mnie zagadała. 

Przewidujesz przyszłość i siedzisz ludziom w głowach? 

Zdarza się. 

Gość Bestia
8 minut temu, Gość gość napisał:

No to czemu niby służą stwierdzenia typu "jestem brzydalem a wyrwałem ślicznotkę" albo "facet nie musi być atrakcyjny"? 

yyyyy.... yyyyyyy... yyyyyy... yyyyyyyyy.... yyy... yyyyyyy......

Gość Gość

No bo brzydal się czuje dowartosciowany laska. Logiczne. Sam jest brzydki a kobiety ze swojej ligi obraża.

Gość Anty bazyl
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No bo brzydal się czuje dowartosciowany laska. Logiczne. Sam jest brzydki a kobiety ze swojej ligi obraża.

I jeszcze ma urojenia zakładając tego typu tematy. Ach ci schizofrenicy 😂 😂 😂 przecież wiadomo, ze to jeden z tych koniobijcow, ktorzy o kobiecie to mogą jedynie pomarzyć. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sam jest brzydki a kobiety ze swojej ligi obraża.

No i to jest bardzo bardzo słabe. Najgorsze jak spłodzi córkę, która będzie podobna do niego. Co jej powie jak dorośnie a m. in. tacy jak on będą ją traktować jak śmiecia? Oby taki nie miał dzieci.

Gość Gość

Atrakcyjni ludzie nie zawsze mają ładne dzieci. Spójrz na dzieci przystojnych znanych facetów. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Atrakcyjni ludzie nie zawsze mają ładne dzieci. Spójrz na dzieci przystojnych znanych facetów. 

Wiadomo, ale w przypadku nieatrakcyjnych czy z wadami genetycznymi prawdopodobieństwo tego że dzieciak odziedziczy niefajny wygląd czy jakieś choróbsko jest wyższe niż w przypadku osób bez tego typu obciążenia. Poza tym zapewne mówisz o facetach typu Bruce Willis czy Boguś Linda, którzy uchodzą bardziej za seksownych/męskich aniżeli typowo przystojnych. I faktycznie, co może się podobac u faceta, uchodzić za męskie, to u kobiety nie bardzo (np. szeroka szczena). Tak czy siak jeżeli autor jest brzydki, to szansa na to, że dzieciak piekny nie będzie jest spora.

Gość Anty Bazyl
6 minut temu, Gość Anty bazyl napisał:

I jeszcze ma urojenia zakładając tego typu tematy. Ach ci schizofrenicy 😂😂😂 przecież wiadomo, ze to jeden z tych koniobijcow, ktorzy o kobiecie to mogą jedynie pomarzyć. 

yyyyyyyy co cię boli? 😂 Że ludzie się dobierają jak chcą?

21 minut temu, Gość gość napisał:

Stwierdzenie faktu? 

11 minut temu, Gość Gość napisał:

Pierdy. 

6 minut temu, Gość gość napisał:

No i to jest bardzo bardzo słabe. Najgorsze jak spłodzi córkę, która będzie podobna do niego. Co jej powie jak dorośnie a m. in. tacy jak on będą ją traktować jak śmiecia? Oby taki nie miał dzieci.

Córka jest podobna do matki ojca. EHH Bazyle. 🤣 Bądźcie chociaż inteligentne jak nie jesteście ładne. 😘

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiadomo, ale w przypadku nieatrakcyjnych czy z wadami genetycznymi prawdopodobieństwo tego że dzieciak odziedziczy niefajny wygląd czy jakieś choróbsko jest wyższe niż w przypadku osób bez tego typu obciążenia. Poza tym zapewne mówisz o facetach typu Bruce Willis czy Boguś Linda, którzy uchodzą bardziej za seksownych/męskich aniżeli typowo przystojnych. I faktycznie, co może się podobac u faceta, uchodzić za męskie, to u kobiety nie bardzo (np. szeroka szczena). Tak czy siak jeżeli autor jest brzydki, to szansa na to, że dzieciak piekny nie będzie jest spora.

Nie tylko o nich. Zresztą nie o wygląd chodzi a o debìlizm.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Anty Bazyl napisał:

Córka jest podobna do matki ojca.

Że co? Kto Ci tak powiedział, ksiundz czy mama?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Anty Bazyl napisał:

yyyyyyyy co cię boli? 😂 Że ludzie się dobierają jak chcą?

Stwierdzenie faktu? 

Pierdy. 

Córka jest podobna do matki ojca. EHH Bazyle. 🤣 Bądźcie chociaż inteligentne jak nie jesteście ładne. 😘

Nie wiem co ty chcesz osiągnąć tym bazylowaniem. Ja np.wiem jak wyglądam i pociski chłopa na ten temat nie robią na mnie wrażenia bo mam lustro i widzę swoją mordę codziennie natomiast jeżeli cisniesz tak młodym dziewczynom to należy ci się kula między oczy padalcu.

Gość gość

AntyBazylu a pomyślałeś o tym, że pięknych kobiet nie starczy dla wszystkich? Jeżeli każdy z was będzie chciał tylko lachona minimum 8/10 jak autor, któremu trafiło się jak ślepej kurze ziarno, to wieu z was nie będzie miało partnerek. Rozumiem, że propozycja by większość facetów chodziła na dzi/wy a z kobietami dała sobie spokój będzie na miejscu? Poza tym jak brzydale się nie będą mnożyć, to będzie się rodziło mniej tych strasznych nieprzydatnych brzydkich kobiet, których nie chcecie. Bo chyba nie zakładasz, że mam każdego brzydala wygląda jak Angelina Jolie albo Monica Bellucci? 

Gość Gość

Jest tyle pięknych kobiet a wy zawsze jolie sroli. Co w niej takiego oprócz naturalnie wielkich ust? Chuda zylasta z wielką kwadratową głową.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jest tyle pięknych kobiet a wy zawsze jolie sroli.

Co kto lubi. Wielu facetów uważa ją za ideał piękna. Dla przeciwwagi podałam Bellucci nad którą też mnóstwo chłopów pieje z zachwytu a która to ma już inny typ urody i spory cyc przy szczupłym ale niechudym ciele.

Gość gosc

Jestem przystojny i mam piękna

Gość Gość
28 minut temu, Gość gość napisał:

Co kto lubi. Wielu facetów uważa ją za ideał piękna. Dla przeciwwagi podałam Bellucci nad którą też mnóstwo chłopów pieje z zachwytu a która to ma już inny typ urody i spory cyc przy szczupłym ale niechudym ciele.

Sądzę że niewielu a więcej wmawiają media. 

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Sądzę że niewielu a więcej wmawiają media. 

Dobra ale jak to się ma do tematu, poza tym wspomniałam jeszcze o Bellucci i tu już raczej nie zaprzeczysz.

Gość gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Jestem przystojny i mam piękna

Gratuluję.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Gratuluję.

Dzięki 👍

Gość Anty Bazyl
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem co ty chcesz osiągnąć tym bazylowaniem. Ja np.wiem jak wyglądam i pociski chłopa na ten temat nie robią na mnie wrażenia bo mam lustro i widzę swoją mordę codziennie natomiast jeżeli cisniesz tak młodym dziewczynom to należy ci się kula między oczy padalcu.

Jak kuba bogu... 😘