Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

WIEDZIELIŚCIE O TYM ŻE LAPTOPY SAMOLOTY ZEGARKI ITP ISTNIAŁY JUŻ TYSIĄCE LAT TEMU? TYLKO SZATAŃSTWO I MOŻNI TEGO ŚWIATA TO UKRYWAJĄ

Polecane posty

Gość GOŚĆ

a ponoć szykują kolejny RESET ziemi

https://www.youtube.com/watch?v=kfalLy0RvIc

Gość Tak było sam widziałem

I kafeteria miała trzy miliony użytkowników! 

1 minutę temu, Gość Tak było sam widziałem napisał:

I kafeteria miała trzy miliony użytkowników! 

poradzę tobie odwiedzić psychiatrę i brać leki bo masz już urojenia.....to ciebie wykończy...

Gość IZYNIER

Tia jasne ciekawe skąd:D

Gość gosc
1 minutę temu, Gość IZYNIER napisał:

no bo wynaleziono je już wcześniej, tylko potem nastąpił RESET na ziemi i teraz ponoć znowu go szykują, ludzie będą znowu w erze kamienia łupanego a możni tego świata będą dalej używać potajemnie technologii i co jakiś czas rzucą jakiś wynalazek ludzkości i zbiorą chwałe i oklaski

Gość Reptilianka
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

no bo wynaleziono je już wcześniej, tylko potem nastąpił RESET na ziemi i teraz ponoć znowu go szykują, ludzie będą znowu w erze kamienia łupanego a możni tego świata będą dalej używać potajemnie technologii i co jakiś czas rzucą jakiś wynalazek ludzkości i zbiorą chwałe i oklaski

Ja to pamiętam. To było w czasach i we wcieleniu gdy rzucalam kamieniami w dinozaury. 

Gość gosc
9 minut temu, Gość IZYNIER napisał:

I na jakim systemie xd

Gość IZYNIER
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Ale to by sie nie powtarzało ze laptop czy tele wygląda tak samo i tak działa.Wynalazki były bi inne niż te nasze raczej:)

Gość gosc
5 minut temu, Gość Reptilianka napisał:

Ja to pamiętam. To było w czasach i we wcieleniu gdy rzucalam kamieniami w dinozaury. 

to daj foto z tamtego okresu, przecież mieliście wtedy już aparaty, więc fotki jakieś muszą być albo filmiki

Gość gosc
4 minuty temu, Gość IZYNIER napisał:

Ale to by sie nie powtarzało ze laptop czy tele wygląda tak samo i tak działa.Wynalazki były bi inne niż te nasze raczej:)

no właśnie nie, bo oni to wszystko trzymają w bunkrach, a potem tylko ludzkości zapodają te wynalazki, ponoć jeszcze nie wszystko ujawnili, laptopy komórki internet to jeszcze nic, mają jeszcze ciekawsze rzeczy, a potem jak już ujawnią wszystko to PYK zresetować świat i dalej sie bawią ludźmi, a sami techonologie i wynalazki zachowują i kiszą potajemnie na prywatny użytek

Gość gosc

... ale co niektórzy ludzie mogą być ...ami ze zakładają takie tematy. Tuż to przegryw bezrobocie i wieczyste prawicowo w porównaniu z takim to nic. A coraz więcej takich wypowiedzi aktualnie widzę, to chyba wina jakiś leków:D

Gość IZYNIER
8 minut temu, Gość gosc napisał:

no właśnie nie, bo oni to wszystko trzymają w bunkrach, a potem tylko ludzkości zapodają te wynalazki, ponoć jeszcze nie wszystko ujawnili, laptopy komórki internet to jeszcze nic, mają jeszcze ciekawsze rzeczy, a potem jak już ujawnią wszystko to PYK zresetować świat i dalej sie bawią ludźmi, a sami techonologie i wynalazki zachowują i kiszą potajemnie na prywatny użytek

No nie za bardzo xd. Pracuje w przemyśle od 10 lat i wiem ze nikt niczego nie ujawnia:D, tylko na bieżąco sie dopracowuje materiały rozwiązania technologie itp

Gość gosc
2 minuty temu, Gość IZYNIER napisał:

No nie za bardzo xd. Pracuje w przemyśle od 10 lat i wiem ze nikt niczego nie ujawnia:D, tylko na bieżąco sie dopracowuje materiały rozwiązania technologie itp

obejrzałeś w ogóle ten filmik, czy tak po prostu sie wymądrzasz nie wiedząc o co chodzi?

Gość IZYNIER
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

obejrzałeś w ogóle ten filmik, czy tak po prostu sie wymądrzasz nie wiedząc o co chodzi?

No tak, dawno takich głupot nie widziałem. Ja mam wykształcenie, doświadczenie w budowie i technologi maszyn dlatego dla mnie to są pierdoły dla ...i albo choroba psychiczna. Autorze jakie masz wykształcenie i w jakiej branży pracujesz o ile mogę spytać?

Gość Gghhj

Piernij sobie w ryj autorze 

Gość Reptilianka
45 minut temu, Gość gosc napisał:

to daj foto z tamtego okresu, przecież mieliście wtedy już aparaty, więc fotki jakieś muszą być albo filmiki

Niestety nastąpił reset ziemi i wszystkie zdjęcia z instagrama zniknęły wraz z Internetem. Na szczęście zachował się jeden film.

Gość Reptilianka

https://youtu.be

/qx9Wg03arxQ

Zachował się film za czasów dinozaurów. One były inne niż wam wmawiają. Ma filmie mój mąż.