Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiaia

Jaki wybrać wypełniacz zmarszczek na czole i na co zwrócić uwagę?

Polecane posty

Gość Marysiaia

Jaki wybrać wypełniacz zmarszczek na czole i na co zwrócić uwagę?

Gość Lina

Zwrócić uwagę by obyło się bez igieł 😉 ja totalnie jestem przeciwna inwazyjnym metodom dbania o urodę. Wolę zainwestować w droższe kosmetyki, szukać różnych dróg - np nie tylko smarować skórę, jeść tabletki ale i pić kolagen DH 😉 to ostatnio na przykład bardzo dobrze się u mnie sprawdza i nie mogę narzekać, bo nie muszę bać się o uczulenia, gdyż mam bardzo wrazliwą skórę, a mogę ją witaminizować od środka

Gość Mimio
Dnia 13.05.2019 o 07:38, Gość Lina napisał:

Zwrócić uwagę by obyło się bez igieł 😉 ja totalnie jestem przeciwna inwazyjnym metodom dbania o urodę. Wolę zainwestować w droższe kosmetyki, szukać różnych dróg - np nie tylko smarować skórę, jeść tabletki ale i pić kolagen DH 😉 to ostatnio na przykład bardzo dobrze się u mnie sprawdza i nie mogę narzekać, bo nie muszę bać się o uczulenia, gdyż mam bardzo wrazliwą skórę, a mogę ją witaminizować od środka

Ja też na maksa polecam takie rozwiązanie, mam 30 lat, paliłam papierosy, więc zmarszczek wokół ust mnóstwo... Po dwóch tygodniach stosowania widzę mega roznicę 

Gość Oollka

Najlepiej kwas hialuronowy, bo jest naturalny dla naszego ciała. Ja miałam wypełniane zmarszczki kwasem Restylane i efekt moim zdaniem fajny, na pewno skóra jest bardziej napięta i zmarszczki znacznie spłycone 🙂