Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina

powiedzieć mu, że żałuje?

Polecane posty

Gość Karolina

Sytuacja wygląda następująco. Spotykałam się z pewnym chłopakiem. Czarował niesamowicie, obiecywał to i owo. Po pewnym czasie zaczęliśmy ze sobą sypiać. Czułam, że to odpowiedni moment, zapewniał mnie jaka to jestem wyjątkowa itp. I stało się.. odszedł bez słowa, do innej. Cierpiałam bardzo, teraz mam moralniaka. Że nie powinnam, że za szybko zaufałam. Natomiast jesteśmy dorosłymi ludźmi, nie preferuję grać w jakieś gierki, bo albo ktoś nas kręci albo nie. Niedługo będziemy się widzieć, niestety. Czy wypada mu powiedzieć, że żałuję? Tego wszystkiego co było? Myślicie, że to będzie cios dla niego? Czy lepiej ominąć temat?

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość Karolina napisał:

Sytuacja wygląda następująco. Spotykałam się z pewnym chłopakiem. Czarował niesamowicie, obiecywał to i owo. Po pewnym czasie zaczęliśmy ze sobą sypiać. Czułam, że to odpowiedni moment, zapewniał mnie jaka to jestem wyjątkowa itp. I stało się.. odszedł bez słowa, do innej. Cierpiałam bardzo, teraz mam moralniaka. Że nie powinnam, że za szybko zaufałam. Natomiast jesteśmy dorosłymi ludźmi, nie preferuję grać w jakieś gierki, bo albo ktoś nas kręci albo nie. Niedługo będziemy się widzieć, niestety. Czy wypada mu powiedzieć, że żałuję? Tego wszystkiego co było? Myślicie, że to będzie cios dla niego? Czy lepiej ominąć temat?

Odpuść, chyba ze masz ochotę podjąc rozmowę  i żeby ... znów cię przeleciał.

Gość Hmmm

W żadnym wypadku nie mów mu że zalujesz okazesz tym tylko swoją slabosc i to że nadal cierpisz.  Traktuj go jak powietrze jakby nie istniał... bo rozumiem że będziecie się widzieć na jakiejs  imprezie A nie spotkanie  we dwoje? Tak czy inaczej podejdź do sytuacji na chłodno i obojętnie. 

Gość ...

Pokażesz tym że masz żal do niego i Ci zależy jednak. Jak odszedł to ma gdzieś, jak mu to powiesz tylko się upokorzysz dodatkowo. Najlepiej nie widź sie z nim i unikaj jak ognia.

Gość goś

Zero emocji, uśmiech i żadnego wracania do tego co było. trzymaj się

Gość lol

Trafiłaś na bajeranta. Nie możesz być egoistyczna. Nie tylko ty chcesz przeżyć chwile z takim. Pozwól mu działać dalej. Tyle kobiet na świecie do rozkochania.

Gość Macho

Powiedz że udawałaś, że inni dooopczą lepiej