Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asianmann

Ale bym chciał mieć dziewczynę Azjatke

Polecane posty

Gość Asianmann

Najlepiej Japonke z futerkiem 😉

Gość Gosc

Kobiety są zazdrosne o azjatki 

Gość Gosc

Wytrzymał bys ten dzwięk? 😏

Gość Asianmann
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wytrzymał bys ten dzwięk? 😏

Jaki dźwięk?

Gość Gosc

😏

Gość Asianmann

A tymczasem trzeba żyć wśród tych jeb*#*ch polek co wyżej srają nic dupe mają 😉

Gość gość

bilet do Japonii i lecisz jak masz problem do polek

Gość mmm
1 godzinę temu, Gość Asianmann napisał:

Najlepiej Japonke z futerkiem 😉

taak !

Gość Asianmann
4 minuty temu, Gość gość napisał:

bilet do Japonii i lecisz jak masz problem do polek

Nie jest żadną nowością że polki są zepsute i  nic nie warte (większości)

Gość prze...e

Polki pokazuja jakie naprawde sa dopiero przy obcych zadnych hamulcow .. poudawajcie zagraniczniaka zobaczycie .. z wygladu przypominam hiszpana  ciemniejsza karnacja  ciemne wlosy .. i umie hiszpanski w miare .. kilka ladnych slowek pozniej na angielski .. Sama ciagna do hotelu ... Niestety musze powiedziec ze to co mi wbijali do glowy o kobietach od malego przeczy temu kim naprawde one sa .. nie dziwe sie ze dawniej trzymano kobiety za "picze" 🙂 one dziczeja jak sie ich nie pilnuje .. Powiem tyle albo udupicie Polki albo was zniszcza 🙂 ze swoimi nowymi chlopakami murzynami i arabami .. 

Gość gość
3 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

gardzę kazda polką, która dała du.py jakiemus ciapakowi itp.. po prostu gardze i pluje jej na mo.rde

ja też

Gość Qwerty
7 minut temu, Gość prze...e napisał:

Polki pokazuja jakie naprawde sa dopiero przy obcych zadnych hamulcow .. poudawajcie zagraniczniaka zobaczycie .. z wygladu przypominam hiszpana  ciemniejsza karnacja  ciemne wlosy .. i umie hiszpanski w miare .. kilka ladnych slowek pozniej na angielski .. Sama ciagna do hotelu ... Niestety musze powiedziec ze to co mi wbijali do glowy o kobietach od malego przeczy temu kim naprawde one sa .. nie dziwe sie ze dawniej trzymano kobiety za "picze" 🙂 one dziczeja jak sie ich nie pilnuje .. Powiem tyle albo udupicie Polki albo was zniszcza 🙂 ze swoimi nowymi chlopakami murzynami i arabami .. 

Fakt,  że możesz być łysawym Polakiem z brzuchem ale jak znasz angielski i całkiem dobrze mówisz w tym języku to nagle stajesz się partnerem do łóżka dla polskiej studenciary.  

To jest nie trzeci a czwarty świat te polskie kürwiszony ... 

Gość bjjj

chłopcy azjatki lubią kase bardziej niz polki, wiec musicie dobrze zarabiac

Gość Asianmann
Przed chwilą, Gość bjjj napisał:

chłopcy azjatki lubią kase bardziej niz polki, wiec musicie dobrze zarabiac

A więc logiczne że jak ma się kase to żenić sie tylko z Azjatką niż polką która zdradza i jest tępa

Gość Tatiana123

A ja bym chciala azjate. Pracuja u nas w galerii chinskiej i 2 sie na mnie gapi. Podobaja mi sie ich oczy i czarne wlosy opalona cera

Gość Tatiana123

Nie podobaja mi sie murzyni. A azjaci owszem. Bardzo ladny jest keanu reeves. W ogole sie nie starzeje. Polazjata.

Sami lecicie na egzotyczne to i my lubimy albo azjatow jak ja a inne hiszpanow i w czym problem jak nas nie chcecie? Nawet jak jestesmy wierne i bierzemy polakow to zle powiecie ze zdradzamy albo ksiezniczki byleby nasrac do wlasnego gniazda. I zniszczyc polki.

Gość 43 cm

Ale takie ze zbyt plackowatymi szerokimi twarzami nie są atrakcyjne ani trochę i w ogóle nie mają rozwiniętych drugorzędnych cech płciowych za dużo mangi i anime oglądacie no i pörno 

Gość do Tatiana123

My chcemy byc z wami ale wy odpierdalacie naprawde za wiele .. Zdrady latanie za kolorowymi jak ... w rui . ksezniczkowatosc .. ogolnie moge powiedziec w skrocie w glowach wam sie ...i ..

Gość 43 cm
5 minut temu, Gość Tatiana123 napisał:

Nie podobaja mi sie murzyni. A azjaci owszem. Bardzo ladny jest keanu reeves. W ogole sie nie starzeje. Polazjata.

Sami lecicie na egzotyczne to i my lubimy albo azjatow jak ja a inne hiszpanow i w czym problem jak nas nie chcecie? Nawet jak jestesmy wierne i bierzemy polakow to zle powiecie ze zdradzamy albo ksiezniczki byleby nasrac do wlasnego gniazda. I zniszczyc polki.

Ja wolę białe mięso lecz to czysto fizyczne przyciąganie,  aczkolwiek jest  sporo różnych typów: zarówno szwedki,hiszpanki jak i ukrainki,Bułgarii,finki,węgierki . itd. 

Żadne inne rasy,  odmiany kolory itd nie są dla mnie atrakcyjne fizycznie,  są aseksualne po prostu, może jestem dziwny,  cóż 

Gość Asianmann
13 minut temu, Gość Tatiana123 napisał:

To chyba polki nakreciły tą spirale. A podejrzenia o zdradę też nie wzięły się z powietrza

Gość Brednie, brednie...

Z kim wy się zadajecie, że macie taką opinię o Polskich kobietach? Lecicie na byle co, wyrywacie zawsze ten sam typ kobiet, a potem macie pretensje, że są łatwe! Może czas zmienić target?

Gość Do Brednie, brednie..

Nie tylko Polacy maja taka opinie o Polkach ale tez zagraniczni .. nawet slawny miedzynarodowy  PUA Roosh V mowil ze Polki sa latwiejsze niz Ukrainki .. A wiadomo za kogo u nas Ukrainki uchodza .. poszukaj sobie na Youtube .. Roosh V The Girls Of Poland And Ukraine ..  Wiec jednoglosnie mozemy okreslic Polki jako najlatwiejsze kobiety w Europie 🙂 dla kolorowych 

Gość Gosc
1 godzinę temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

zer.znalbym azjatke tak mocno, ze musieliby dzwonic pod 999, ze jest za mocno wy.ru.chana

Sąsiedzi by szybciej zadzwonili na 997 po tym kwiku

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Do Brednie, brednie.. napisał:

Nie tylko Polacy maja taka opinie o Polkach ale tez zagraniczni .. nawet slawny miedzynarodowy  PUA Roosh V mowil ze Polki sa latwiejsze niz Ukrainki .. A wiadomo za kogo u nas Ukrainki uchodza .. poszukaj sobie na Youtube .. Roosh V The Girls Of Poland And Ukraine ..  Wiec jednoglosnie mozemy okreslic Polki jako najlatwiejsze kobiety w Europie 🙂 dla kolorowych 

A kto to pua nie znam czlowieka. Opinia takiego kogos noc dla mnie nie znaczy.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Tatiana123 napisał:

My nie mozemy leciec, ale oni moga 😂 Beznadziejni hipokryci

Sęk w tym, ze na polakow ani azjatka ani inna nie poleci. 

Gość Asianmann
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Chyba piszesz o swoim ojcu albo bracie. 

Polka obecnie to najgorszy wybór, wór na sp*#mę dla facetów z za granicy, zdradza, oszukuje. Nie warto

Gość Asianmann
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Polka obecnie to najgorszy wybór, wór na sp*#mę dla facetów z za granicy, zdradza, oszukuje. Nie warto

Gość do gosc

PUA czyli Pick Up Artist ... podrywacz .. innymi slowy . Napisal wiele ksiazke o podrywaniu . min Bang Poland . 

Gość Waldek

Przeleciałem 4 azjatki...nie wiem czy wiecie ale one mają wielkie pipki ...głębokie,nie dla kazdego. Udają miłe a są złośliwe jak s...ysyn...i tak dałem się nabrać 4 razy. Teraz jestem z polką ,lubi się bzykać ...lubi sex oralny...Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba a na pewno nie małej złosliwej azjatyckiej ...

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Asianmann napisał:

Nie, pisze o powodzeniu polakow za granica. Zapomnij o azjatkach, poleci na kasiastego amerykanina, anglika, niemca etc.