Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Nigdy nie pocaluje nigdy poza Konradkiem

Polecane posty

Gość Gosc

A on da mi pierscionek z czarnym brylantem. 

Gość Gosc

Konradku wiem ze mnie kochasz i sadzisz ze zostales zdradzony wiecej niz 3 razy i z ponad 3 osobami oraz masz wrazenie ze byles zabawka lecz jest to tylko Twoj lęk i wyobraznia. W rzeczywistosci prowadze nudne zycie ktore polega na pracy i domu oraz zajeciach sportowych bez mezczyzn. Nie pije %, odzywiam sie zdrowo. I przewaznie czytam w wolnej chwili.

Szkoda iz Ty roznisz sie ode mnie. I nie, nie bylam zazdrosna. Moze raz na poczatku. I moze raz na koniec roku. Ogolnie ufalam Ci. 

I nigdy nie zrobilabym Ci krzywdy. 

Gość Gosc

Wolisz sie zadreczac niz delektowac ta chemia i 💕. Ech chlopaku. I wieczorami Twoje oczy sa smutne a mogloby byc inaczej. 

Gość Gosc

A moglibysmy pic oranzade przez slomki ze wspolnej szklanki i makaron spaghetti i na koncu kluski sie pocalowac. 😘

Wiesz ze jestem Twoim idealnym uzupelnieniem, nie nienawidzisz mnie tylko tak Ci sie wydaje gdy nachodzi Cie czarna chmura mysli o moich rzekomych urojonych zdradach i oszustwie. Wiesz ze pasuje do Ciebie "nastolatka" ktora jest tylko Twoja. Tylko Ty i ja. Tylko My. 

Gość Gosc

Wybaczam Ci te wszystkie zle uczynki Konradku. Badz szczesliwy. Jesli wolisz beze mnie. Niech i tak bedzie.