Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 435

Jak zaprzyjaźnić z była nauczycielką

Polecane posty

Gość Karolina 435

Cześć jestem Karolina mam 23 lat niedawno skończyłam liceum dla dorosłych dobrze wspominam ten okres. Od samego początku uczyła mnie moja dyrektorka angielskiego bardzo ją polubiłam , niestety rok temu w marcu musiałam na  wyjechać do pracy do Norwegii , pani dyrektor bardzo przeżyła moje odejście  postanowiłam więc tymczasowo zrezygnować . Dyrektorka nie chciała wydać mi dokumentów , jednak odpuściła i odeszłam . Moja klasa mówiła , że była przygnębiona krzyczała postanowiłam wrócić do szkoły pani była uradowana , moja pani jest samotna ma 59 lat nie ma męża ani dzieci  w czerwcu poszłam podziękować za ten rok , zaczęła mnie przytulać była szczęśliwa. W klasie maturalnej zauważyłam , że ona mnie śledzi kiedyś nawet zapytała się gdzie mieszkam , mamy takie same zainteresowania , świetnie dogadujemy się . W lipcu przychodzę ostatni raz do szkoły po wyniki i chciałam jej zaproponować przyjazń bardzo za nią tęsknie , w tamtym tygodniu miałam ostatni egzamin poszłam do niej mocno przytuliła mnie i pocałowała w policzek , często przytulałyśmy się u niej w gabinecie . Nie mam przyjaciół i chłopaka chciałabym z nią się zaprzyjaznić czy wypada proponować ? Pomóżcie nie wiem co robić ? I przepraszam za tak długie rozpisanie się .