Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

nie dogaduje się z ludźmi i mnie nie szanują

Polecane posty

Gość eho

jestem szczupły nie stetety nie umie się bić nie zrobisz nic jak nie przybierzesz na wadze...dzisiaj sie znouw kierownik mnie czepiał zrob to zrob tamto zlosliwy a jak go nie odwiozłem do domu od razu tylko inych ludzi pierw to mnie pozwyzywał.. mało że jerzdze z tymi baranami to mnie będzie zwyzywał..

Gość hahaha

kapitalne!!! Hahaha 😁

Gość Jan

Sprzedaj samochód i kup skuter czterosuwowy. Przecież do paliwa się nie dokładają.

Gość eho

nie no firmowy samochód sie zepsuł i szef powinien zapłacić ale tak jerzdze bo  oczywiście rodzina firma, strasznie meczaca zaczyna być . kiedys to miało sens a teraz po pracy narzędzia załaduj wyładuj a ci wymyślają wez to wez to  i potem obrażeni jak cos zapomnisz i sie dowalają .. nie chce też nic szefowi mówić bo jak mu się zwolni ten gosc albo cos to znowu będzie namnie .. jak odszedł z pracy taki jeden chłopak wykształcony to jakos takie wiesniactwo sie zaczęło robić..

Gość eho

ogólnie budowlanka jest do bani chce zmienic prace tylko muszę mieć jakieś oszczędności :(( może nawet wyjadę do miasta zdala od rodziny i tego wszystkiego bo znikim sie praktycznie niedogaduje jedynie zmama cos noi z bratem jednym

Gość Gość

Zapisz się na studia jakieś 

Gość eho

skończyłem ale kiepsko mi szły i troche psychicznie mnie to też dobiło bo zkolei źle sie zakochałem;/ peha mam  albo nieumiałem zyc no bylem jaki bylem na studiach teraz powoli sie zmieniam ale to wszystko czasu potrzebuje odbilo sie to namej psychice.

Gość eho

złe w zyciu drogi wybrałem a wszystko zaczęło sie od alkoholizmu ojca potem niska samo ocena choroby i to dobijało i tłamsilo powoli

Gość Ja tez

Ja tez nie dogaduje sie z ludzmi.Tylko ze jestem kobieta Tez jestem chuda i mnie wszyscy wkuuurrrwiaja w pracy po pracy na ulicy w domu wszedzie.Taki pojjjeeebbany czlowiek ze mnie 

Gość eho

przerabane to jest  kazdy ci nagłowe chce wejsc i każdy ma pretensje dociebie czy progach sie smiejacyz przytobie

Gość eho

najgorsze jest to ze niewiadome jak sobie radzić co jak pójdę do nowej pracy i znowu trafie najakiegos palanta  trzeba chyba umeic odpyskować czy cos dogadać . ale jak masz mala wiedze to zawsze ci dowala eh polska to prymitywny kraj

Gość eho

skąd kasę wytrzasnąć ? eh praca w polsce to jest za chleb zagranicą trzeba umiec jezyk gdybym mial kolegów tobym wyjechał;/ chocby zmywać gary ale miec godną pensje anie  3300 zł i wstajesz o 5 wracasz o 18 ;/ijeszcze jedzenie kup dopracy ..