Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem dlaczego z nim je

Dlaczego chlopak jest taki dziwny?

Polecane posty

Ja nie wiem na czym ten nasz związek się opiera, rozmawiałam z nim o tym ale nie umie mi odpowiedzieć 🤔

Po pierwsze nie dąży do sexu i prawie w ogóle o tym nie mowi, nie ma podtekstow seksualnych z jego strony,moze powinnam sie cieszyc ale przez to trace ochote na niego...staje sie dla mnie bardziej kolegą niz chłopakiem, bo co to za radość miec wymuszony sex.Nie reaguje entuzjazmem, raczej tak sobie, ze jak ja chce to ok, on tez ale naprawde nie widze szczerej ochoty.Argumentuje to duzym szacunkiem do mnie, mowi ze nie chce mnie traktowac przedmiotowo, jak dla mnie to absurd bo wie ze podoba mi sie i lubie sex. Troche katorga bo nie chce zdradzac a chyba bede musiala /6 miesiecy i zero sexu, pieszczot/.Tylko mnie przytula i caluje.

Druga sprawa

Rozmowy sa jakies dziwne.Niby jest dla mnie dostepny całą dobę, pisze i dzwoni sam, w momencie gdy sie nie widzimy ale glownie ja podtrzymuje rozmowe, wymyslam tematy.On na wszystkie tematy wykazuje obojetnosc a mi jest przykro wiec mowie zeby opowiadal o sobie i o tym co lubi (zebym tez wiedziala moze w ktora strone nakierowac rozmowe by byla interesujaca dla niego) a on i tak nic.Czasami mi powie kto co do niego powie, z kim sie widzial ale to tyle, zadnego rozwijania tematu a ja moglabym z jednego slowa zrobic 1000 nastepnych

Na wszystko sie zgadza zreszta to malo powiedziane on zaczal zyc moim zyciem a smial sie z innych kiedyś ze tak robią bo on niby taki pan-wlasne zdanie a teraz ... moje hobby to jego hobby moje poglady to jego poglady, niby do innych jest pewny siebie a mi nie podskakuje a nawet przeprasza za cos czego nie zrobil, robi tylko to co ja lubie, czuje jakby jego w ogole nie bylo w tej znajomosci

Czuje sie nieatrakcyjna i pieprznelabym to w cholere,ale zdazylam sie zakochac...

Gość gość

gej

Gość gość

Nie ma między wami miłości

Tez tak myslę...ale w takim razie co to jest?

Wykluczam jego desperację, jest atrakcyjny i móglby mieć wiele dziewczyn ,tych ładnych też

Gość Fjkkv

Prawiczek

Gość gosciowka

Dokladnie, gej i ty jestes jego "przykrywka"

1 godzinę temu, Gość nie wiem dlaczego z nim je napisał:

Dlaczego chlopak jest taki dziwny? [...] Po pierwsze nie dąży do sexu i prawie w ogóle o tym nie mowi [...] glownie ja podtrzymuje rozmowe, wymyslam tematy.On na wszystkie tematy wykazuje obojetnosc [...] on zaczal zyc moim zyciem [...] do innych jest pewny siebie a mi nie podskakuje a nawet przeprasza za cos czego nie zrobil [...]

Wygląda, jakby nie miał dużego doświadczenia z kobietami i starał się na siłę do Ciebie przypasować. Przy tym może też być tak, że nie ma swojego życia, jakichś większych zainteresowań i pasji, ani zajęć, więc się oparł na Twoich z braku laku. Do tego może mieć dylematy, czy problemy, na płaszczyźnie sfery seksualnej, co tłumaczyłoby jego dystans. Innym wytłumaczeniem byłby brak poważnego zaangażowania w związek z Tobą i traktowanie Waszej relacji jako tymczasową, dla zabici czasu i dla dobrego wizerunku. Jakkolwiek, skoro pojawiło się tyle istotnych kwestii, dlaczego nie obgadasz ich ze swoim partnerem, zamiast snuć domysły i stresować się? Grunt, to dobra komunikacja, podstawa każdego dojrzałego związku.