Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyponax

Boje się ze kontakt się urwie

Polecane posty

Kręcę z kolega około miesiąc byliśmy razem na wyjeździe 2 dniowym. Kiedyś tez coś kręciliśmy ale wrócił do byłej. Kontakt nam się naprawił i znowu kręcimy . Tak wyszło. 1 czerwca wyjechał za granice na 3 miesiące i boje się ze kontakt się popsuje i nie będziemy mieli nawet o czym pisać przez ten czas . Jak narazie dobrze się dogadujemy ale pisanie robi się męczące po czasie. Co robić żeby kontakt się nie popsuł? 

5 minut temu, ladyponax napisał:

Co robić żeby kontakt się nie popsuł? 

Częściej korzystać z kamerek i rozmawiać przez telefon, niż wysyłać wiadomości tekstowe. Urozmaicać komunikację, wykazywać zainteresowanie i zaangażowanie. Jeśli tylko można, spotykać się. Jakkolwiek, miej na uwadze, że relacje na odległość nie należą do łatwych oraz że nie jesteś w stanie kontrolować uczuć faceta. Możesz tylko dawać od siebie i mieć nadzieję na wzajemność. Na marginesie...

7 minut temu, ladyponax napisał:

Kiedyś tez coś kręciliśmy ale wrócił do byłej. Kontakt nam się naprawił i znowu kręcimy . [...]

Myślę, że jeśli byłby Tobą poważnie zainteresowany - a tym bardziej, że z byłą się nie układało - zacząłby rozwijać i pogłębiać Waszą relację. Obserwuj jego obecne zachowanie w stosunku do Ciebie.

Gość Bella

Pytanie co Ty do niego czujesz czy to jest kolega ? Czy jednak zauroczenie ? Czy chcialabys z nim byc ?

Ja na Twoim miejscu zadalabym sobie takie pytanie na samym poczatku. 

I zastanowilabym sie co dalej moze powinnas go odwiedzic za granica ludzie czuja sie bardzo osamotnieni.

2 minuty temu, Nenesh napisał:

Częściej korzystać z kamerek i rozmawiać przez telefon, niż wysyłać wiadomości tekstowe. Urozmaicać komunikację, wykazywać zainteresowanie i zaangażowanie. Jeśli tylko można, spotykać się. Jakkolwiek, miej na uwadze, że relacje na odległość nie należą do łatwych oraz że nie jesteś w stanie kontrolować uczuć faceta. Możesz tylko dawać od siebie i mieć nadzieję na wzajemność. Na marginesie...

Myślę, że jeśli byłby Tobą poważnie zainteresowany - a tym bardziej, że z byłą się nie układało - zacząłby rozwijać i pogłębiać Waszą relację. Obserwuj jego obecne zachowanie w stosunku do Ciebie.

myśle ze jest zainteresowany cieszył się na każde spotkanie ze mną i zapytał czy będę na niego czekała aż wróci .. mówił ze to był błąd ze wrócił do byłej i ze tam powrotu już jie będzie i żebym się o to nie bała... a o spotkaniu przez te 3 miesiące nie ma mowy bo ja tez wyjeżdżam pracować :/ 

6 minut temu, Gość Bella napisał:

Pytanie co Ty do niego czujesz czy to jest kolega ? Czy jednak zauroczenie ? Czy chcialabys z nim byc ?

Ja na Twoim miejscu zadalabym sobie takie pytanie na samym poczatku. 

I zastanowilabym sie co dalej moze powinnas go odwiedzic za granica ludzie czuja sie bardzo osamotnieni.

no wydaje mi się ze chciałabym z nim być a o spotkaniu nie ma mowy muszę przeczekać 3 miesiące. 

Gość Ona

Przede wszystkim zluzuj porty, będzie co będzie. 

Gość dfrsruuttddfc

Na cudzym nieszczęściu , własnego szczęścia nie zbudujesz. Zastanów się , co czuła jego była, jak ją rzucił i pognał do Ciebie. Nawet widze zbieznośc, mój też jednego dnia mówił, ze kocha a na drugi dzień wyjechal z inną, to było dwa tygodnie temu. Zapadł sie pod ziemię, po pięciu latach związku.....

zle zrozumiałaś :/ on zostawił była zaczął ze mną krecic później wrócił do byłej ale znowu ja zostawił... i teraz znowu sobie kręcimy nic wielkiego ale jednak 

Gość Gość
14 minut temu, ladyponax napisał:

zle zrozumiałaś 😕 on zostawił była zaczął ze mną krecic później wrócił do byłej ale znowu ja zostawił... i teraz znowu sobie kręcimy nic wielkiego ale jednak 

A dlaczego wrócił do byłej? Bo wciąż ja kochał, gdyby na Tobie mu zależało to nie byloby mowy o zostawieniu Cie i leceniu do byłej! Ona może cos przeskrobala, nie wyszło im, moze znalazła innego i juz go nie chciala wiec wrócił do opcji B czyli Ciebie. Tak to wygląda. On może nadal cos czuć do niej. Pewnie i tak kontakt się urwie a on może sobie znaleźć kogoś za granica. To niepewny typ. Gdybyś zawróciła mu w głowie to juz od daawna bylibyscie razem. Jedno pytanie- pewnie był juz seks? 

Gość Jan
21 godzin temu, Gość dfrsruuttddfc napisał:

jednego dnia mówił, ze kocha a na drugi dzień wyjechal z inną, 

Teraz zastanów się czego nie miał w domu, że musiał jadać na mieście?