Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MechLeśny

Koleżanko co radziła żeby rwać i wstawiać implant. Jak tobie się udało przekonać dentystę żeby odpuścił kanałowe?

Polecane posty

Gość MechLeśny

Niektórzy? Niektórzy chyba nie byli od lat 90 🤣 kanałowe to strata czasu i pieniędzy. Lepiej wyrwać i implant wstawić.

Tylko skąd takiego wziąć w Polsce? W De tak robią ale w Polsce każą kanałowe robić...

Gość gość

Idziesz prywatnie to wymagasz. Płacisz to robią co chcesz. Mogą wyrwać wszystkie zęby, łacznie ze zdrowymi i wstawić implanty. Płacisz wymagasz. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Idziesz prywatnie to wymagasz. Płacisz to robią co chcesz. Mogą wyrwać wszystkie zęby, łacznie ze zdrowymi i wstawić implanty. Płacisz wymagasz. 

To właśnie chciałam napisać. 

Gość MechLeśny
6 minut temu, Gość gość napisał:

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Byłem prywatnie i nawet o to pytałem i absolutnie odmowa. Że to jest błąd w sztuce lekarskiej wyrwać zęba kwalifikującego się do kanałówki że i oni nie wyrwą. Koleżanka miała to samo w Pl. Zacząłem się łamać ale po waszych opiniach odechciewa mi się tego kanałowego. Dentyści to teraz nawet kilka razy kanałowo leczą te zęby w nieskończoność. To się dokładnie reendo nazywa. Jak wydam tysiąc czy dwa na kanałowe to potem będzie mi ciężko ogarnąć forsę na implant. A to całe kanałowe żadnej gwarancji nie daje. 

Gość MechLeśny
23 minuty temu, Gość gość napisał:

22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale wam robili najpierw kanałowo a potem zgodzili się wyrwać? Czy od razu poprosiliście o usunięcie i implantację? Ile czasu od wyrwania do implantu?

Gość Czy Ty jesteś normalny?
51 minut temu, Gość gość napisał:

Gość motyl

Czy Ty jesteś normalny ?

Slyszales o wskazaniach lekarskich do ekstrakcji ?

Rownie dobrze możesz iść do chirurga prywatnie i kazać obciąć mu rękę,płacisz to wymagasz ...

Gość gość
2 minuty temu, Gość motyl napisał:

Czy Ty jesteś normalny ?

Slyszales o wskazaniach lekarskich do ekstrakcji ?

Rownie dobrze możesz iść do chirurga prywatnie i kazać obciąć mu rękę,płacisz to wymagasz ...

No właśnie. Na serio mogą mu nie chcieć wyrwać. Ja nie wiem skąd wy bierzecie takich chętnych do tego dentystów. Oni wszyscy teraz wmuszają zatrzymywanie tych trupów. 

Gość Monika
4 minuty temu, Gość gość napisał:

No właśnie. Na serio mogą mu nie chcieć wyrwać. Ja nie wiem skąd wy bierzecie takich chętnych do tego dentystów. Oni wszyscy teraz wmuszają zatrzymywanie tych trupów. 

No wszystkich, a tymbardziej zdrowych - odradzam ;)

(choc sa tacy co robia takie rzeczy i wstawiaja sobie zlote, tak samo jak wpuszczaja tusz do galki ocznej - to glupota)

Chory zab i jego sposob leczenia- decyzje podejmuje lekarz, trzeba znalezc takiego, ktoremu bedzie zalezec na zdrowiu nie na zarobku (tzw stara szkola).

Najlepsza metoda przez znajomych.

Znajomi znajomych to lepsze zrodlo wiedzy niz internet, a i rozmawiasz z realna osoba i jej realnymi doswiadczeniami ;)

Jesli nie masz takiego dentysty, to lecz bo to narazie kanalowo, nie wolno czekac jak jest zakazenie, a potem po wyciszeniu ;) sprawy na spokojnie szukaj :)

Chyba, ze wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz wracac do gabinetu kilkakrotnie, nie zaczniesz chorowac na zatoki itp... to zostaw :)

Powodzenia :)

Gość

opzostaje ci zapuscic go bardziej

ja polecam kanal, 2 godzinki na fotelu, demonizowanego bolu nie bylo wlasciwie, mam 4 takie zeby i nic mi sie z  nimi nie dzieje od 2 lat