Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajoma

Zauroczylam sie w 14 latku przez internet

Polecane posty

Hej mam prawie 20 lat i duzo siedze w domu przez swoje kompleksy ale to nie o tym, od jakiegoś czasu gram przez internet i poznałem tsk chłopaka (14lat)  na poczatku go ignorowałam i zarowalam ale po jakim czasie zaczęłam z nim pisać i wyglupiac sie  az w koncu zaczęłam byc o niego zazdrosna  i częściej myslec o nim,  oo jakimś czasie nawet jsk ktos go wyzywał to go bronilam on niby tez cos czujd bliski znajomy doradził mi zebym z nim przestala pisac urwała z nim kontakt bo dla zartow udawalam jego dziewczyne i jego znajomi w jego wieku chyba się pytali czy "zarucha" i moj bliski znajomy stwierdził ze on sie bawi, a forum które mi wyslal o podobnym przypadku tez pisały ze chłopak jest niedojrzały i moze sie bawic, wiec przestałem z nim pisać i grac  ale dalej o nim myślę i ostanio go znowu bronilam jak  go obrazali a bylo tez tak  ze dla zartow mówił jakies zboczone rzeczy raz czy 2 razy sie zdarzyło.  Prosze o pomoc doradzcie mi co mam zrobić czy posłuchać kolegi i zakonczyc znajomość  z gory dziekuje.