Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już wiesz

Mógłbym patrzeć godzinami jak się poruszasz

Polecane posty

Gość Już wiesz

Robisz to w taki kobiecy, subtelny sposób. Mam ochotę podejść i pocałować Cię namiętnie

Gość gość

teraz będzie pajacował kolejny pseudo-zakochany...  nie wiadomo po co i na co...

jej literka

Gość Już wiesz
20 minut temu, Gość gość napisał:

teraz będzie pajacował kolejny pseudo-zakochany...  nie wiadomo po co i na co...

jej literka

Mówisz i masz M.

I nie pseudo

Gość Gosc
25 minut temu, Gość gość napisał:

jej literka

😏 niby ci to nie pasuje, niby pajacuje, ale o literkę pytasz 😏😂 ...po co i na co...

Gość Już wiesz
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

😏 niby ci to nie pasuje, niby pajacuje, ale o literkę pytasz 😏😂 ...po co i na co...

Bingo!

On tak sie delikatnie, a zarazem mesko porusza. Rzuca przeciagly wzrok przepełniony tajemniczoscia, wrazliwoscia i uczuciem, lekko się uśmiecha nie zrywajac wzroku. Nie da sie wyrazic slowami. Jak można robić tyle nieziemskich rzeczy naraz... ziom rozumiem Cie doskonale 😄

Gość Haha

Zacznijcie pisać harlekiny dla starych panien . 

Gość Już wiesz
1 minutę temu, Ciiii napisał:

On tak sie delikatnie, a zarazem mesko porusza. Rzuca przeciagly wzrok przepełniony tajemniczoscia, wrazliwoscia i uczuciem, lekko się uśmiecha nie zrywajac wzroku. Jak można robić tyle nieziemskich rzeczy naraz... ziom rozumiem Cie doskonale 😄

Mam nadzieję, że moja luba ma podobne odczucia do moich gestów i spojrzeń

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Już wiesz napisał:

Znam to filmowe spojrzenie, sama go używam 🙂

Przed chwilą, Gość Już wiesz napisał:

Hahaha ryje z tej lubej 😄 musisz zaobserwować jej erekcje tooo znaczy reakcje 😄 i ja również mam taką nadzieję, ze jestem odwzajemniona, moje serce płonie miłością, ono jest tylko dla niego. Pragnę znów ujrzec jego oczy, pełne usta, zmieszanie na twarzy... w końcu wpaść w jego ramiona i nigdy nie odejść 😄 tyle w tym prawdy... 

Gość Już wiesz
1 minutę temu, Ciiii napisał:

Hahaha ryje z tej lubej 😄 musisz zaobserwować jej erekcje tooo znaczy reakcje 😄 i ja również mam taką nadzieję, ze jestem odwzajemniona, moje serce płonie miłością, ono jest tylko dla niego. Pragnę znów ujrzec jego oczy, pełne usta, zmieszanie na twarzy... w końcu wpaść w jego ramiona i nigdy nie odejść 😄 tyle w tym prawdy... 

Raczej erekcja jej nie grozi, na szczęście 😐

Obserwuje i są to stricte chemiczne reakcje

10 minut temu, Gość Już wiesz napisał:

Raczej erekcja jej nie grozi, na szczęście 😐

Obserwuje i są to stricte chemiczne reakcje

oświadczam, ze padłam 😄 jestes słodki, romantyczny, inteligentny, zabawny i przeżywasz to co ja z taka roznica, ze ja gdy go widze przeżywam wszystkie reakcje chemiczne i fizyczne razem wziete 😄 łączcie się i rozmnazajcie, tego Ci życzę i sobie 😄 ale się z Tobą rozmarzylam 😞

Gość Gość

Ja jak widzę mojego ukochanego i  ten czas w którym mnie mija to tak się dluzy, w sekundę klatka po klatece jak film starodawny się przewija. 

Gość Gość7

Hehe... ale macie reakcje 😁👍 słodkie, aż się można rozmarzyc... 

To może i ja się dołączę, ponieważ pamiętam jak kiedyś stałam z boczku na pewnej uroczystości i przechodzil on - sam, powoli idąc w białej koszuli, patrzył się pewnie przed siebie i.... zupełnie wtedy był nieświadomy tego, że pomyślałam na jego widok: jak można być aż tak przystojnym (i zapewne o tym nawet nie wiedzieć). Dodam, że nie miał dziewczyny i to już dłuższy czas. 

Pierwszy raz mi się coś takiego pomyślało 😁 ale to było dawnoooo 

Gość Już wiesz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ja jak widzę mojego ukochanego i  ten czas w którym mnie mija to tak się dluzy, w sekundę klatka po klatece jak film starodawny się przewija. 

Mam to samo.

2 godziny temu, Ciiii napisał:

oświadczam, ze padłam 😄 jestes słodki, romantyczny, inteligentny, zabawny i przeżywasz to co ja z taka roznica, ze ja gdy go widze przeżywam wszystkie reakcje chemiczne i fizyczne razem wziete 😄 łączcie się i rozmnazajcie, tego Ci życzę i sobie 😄 ale się z Tobą rozmarzylam 😞

Dzięki i powodzenia

Gość Gość

A dlaczego piszesz to w eter tak jakbyś do niej pisał bo nie bardzo rozumiem zamysł takiego czegoś? To jest jakiś sposób na wyrzucenie emocji?

Gość Gość

A dlaczego piszesz to w eter tak jakbyś do niej pisał bo nie bardzo rozumiem zamysł takiego czegoś? To jest jakiś sposób na wyrzucenie emocji?

Gość Fajne

"teraz będzie pajacował kolejny pseudo-zakochany...  nie wiadomo po co i na co...

jej literka". 

- j/ e/ b/a/a/m 

hahahaha 

Gość Denne

Pisze w eter no ka nadzieje ze jego ukochana tu przyjdzie proste a taki tłuk ze tego nie pojmujesz eeeeh