Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Szkoda że w polsce nie ma Azjatek fajnie byłoby jakąś poznać

Polecane posty

Gość Gosc

Ten kraj to jakiś żart, sprowadza się samych facetów nawet do kobiecych zawodów (kasjerka)

Gość Malwinka

Azjaci są najlepsi i uwielbiają piep((yć się z Europejkami 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Malwinka napisał:

Azjaci są najlepsi i uwielbiają piep((yć się z Europejkami 

Ciekawe czy przeszkadzają europejkom ich małe kuśki chyba że azjatami nazywasz muslimów

Gość Malwina

Mój żółty azjata egzotyczny jak ananas rzuca mnie na łóżko i ściąga ze mnie majteczki potem liże moją piękna polską, brzoskwiniową cipkę i posłusznie wypije wszystkie soki. Potem ja biorę do ust jego soczystego pachnącego banana. W  końcu nabijam  się na jego sterczący owoc rozkoszy i zaczynam skakać na nim jak oszalała w tym czasie jego małe żółte dłonie rozkoszują się dotykaniem moich nagich falujących w powietrzu piersi. Potem on bierze mnie na ręce i zaczyna rżnąć w powietrzu ja cała drże i krzyczę ach, ach och. Moje dłonie i nogi oplatają jego soczyste żółte ciało czuje się jak w niebie. Po wszystkim jestem tak roztrzesiona, że nie mogę zrobić kroku.  

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ciekawe czy przeszkadzają europejkom ich małe kuśki chyba że azjatami nazywasz muslimów

Oni wcale nie maja małych i potrafią doprowadzić kobiete do obłędu. Azjacie zoltemu dam od razu 

Gość Malwina
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam małą ciasną cipkę więc ich penìsy są idealne. To, że Twoja locha ma rozjechaną pìzdè nie znaczy, że wszystkie mają 

Gość Gosc

Jęczę pod Żółtym Azjatam z rozłożonymi nogami które latają mi w powietrzu z tego podniecania. Całe drżę i wrzeszczę z rozkoszy pod nim ahhhh ohhhh ahhhh ohhhh fuk mi haaard nie mogę się opanować, cała płonę w tym miłosnym uścisku 

Gość Gosc

To super że macie takie fantazje, ja też bardzo lubię azjatki, super egzotyka

Gość Panna P

Będę mu ssała jak oszalała samica z buszu zdolna do rozplodu jak dorwę jakiegoś Żółtka