Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Przyjaciolka dziewczyny ktira mi się podoba niedługo wyprawia wesele

Polecane posty

Gość gosc

Chciałbym żeby mnie zaprosila a nie szla z kimś innym, co zrobić. Jeszcze nie byliśmy na randce

Gość Bobik

Wymyśl coś bo możesz ją stracić. Wesele to idealne miejsce dla podrywaczy szukających dziewczyny. Zakręci się koło niej jakiś wygadany koleś i już jest dla ciebie stracona na zawsze. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Bobik napisał:

Wymyśl coś bo możesz ją stracić. Wesele to idealne miejsce dla podrywaczy szukających dziewczyny. Zakręci się koło niej jakiś wygadany koleś i już jest dla ciebie stracona na zawsze. 

Weź mi tak nie mow, to za miesiąc!

Gość Alf
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Weź mi tak nie mow, to za miesiąc!

Może niepotrzebnie się denerwujesz? Jeśli ona ma chłopaka to i tak nie pójdzie z tobą. Nie ma sensu rozmyślać o zajętej dziewczynie. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Alf napisał:

Może niepotrzebnie się denerwujesz? Jeśli ona ma chłopaka to i tak nie pójdzie z tobą. Nie ma sensu rozmyślać o zajętej dziewczynie. 

Może ma a może nie ma

Gość Alf
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Może ma a może nie ma

Ładna jest? Jeśli tak to na weselu faktycznie może ktoś ją poderwać o ile nie jest jeszcze zajęta 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Alf napisał:

Ładna jest? Jeśli tak to na weselu faktycznie może ktoś ją poderwać o ile nie jest jeszcze zajęta 

Bardzo ładna i fajna

Gość Alf
40 minut temu, Gość Bobik napisał:

Niekoniecznie. Byłem kiedyś na weselu kolegi z klasy. Była tam śliczna długowłosa brunetka. Miała 19-20 lat. Była wolna. Była tak ładna, że tylko się zakochać. Wystartował do niej mój kumpel- zawodowy żołnierz, który potrafił znaleźć się w takich sytuacjach. No i co? Dostał kosza. Dwa lata później dowiedziałem się, że ta dziewczyna związała się z jakimś burakiem. Cała jej rodzina była w szoku, że ona na weselu odrzuciła oficera, a związała sie z chamem, który jej nie szanował. 

Gość Jurek

Z powodu wesela straciłem kiedyś okazję do przeżycia wakacyjnej przygody z ładniutką blondyneczką. Spotkałem ją gdy byłem na wakacjach u mojej cioci. Miała 16 lat. Zauważyłem jednak, że ona trzymała dystans i unikała mojej osoby. Byłem zdziwiony. Miałem 17 lat. Podobałem się dziewczynom. Potrafiłem z nimi flirtować. Nie miałem z tym problemu. Jednocześnie nie byłem żadnym nachalnym i pewnym siebie podrywaczem. Z tego powodu nie miałem problemów ze zmniejszaniem dystansu z dziewczynami. Szybko ustaliłem, że miałem wyjątkowo pecha. Blondyneczka nie miała chłopaka, ale dwa dni wcześniej była na weselu. Tam doczepił się do niej jakiś student medycyny. Tak ją oczarował, że przetańczyli z sobą całą noc. Zauroczyła się nim. Nie miałem u niej żadnych szans. Ona traktowa mnie jak intruza. Oczywiście odpuściłem sobie ją. Gdybym spróbował ją podrywać moje próby skończyłyby się żałośnie. Dostałbym upokarzającego kosza. 

Gość gosc

Nie pier/dolcie, na weselu zazwyczaj każdy w parach, to na.co jej zajęty kootas który sie będzie podwalał.