Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestępcy do kryminału

Mamedowi K. grozi kara do 5 lat więzienia. Czeczeniec usłyszał 11 zarzutów dotyczących m.in. paserstwa samochodów, a także zlecenia podpalenia samochodu i naruszenia nietykalności i znieważenia policjantów.

Polecane posty

Gość Przestępcy do kryminału

Tyle warte są bajki o asymilacji Czeczeńców. Mam nadzieję, że tej gnidzie zostanie odebrane polskie obywatelstwo a po odsiadce zostanie deportowany do swojej ukochanej ojczyzny (tej prawdziwej, a nie udawanej). Kto ich wpuścił do Polski??? 90% męskiej populacji Czeczeni to zawodowi bandyci.

Gość gość

Jeżeli nabywając polskie obywatelstwo zrzekł się poprzedniego, nie można go zrobić apatrydą i polski paszport nie zostanie mu odebrany. A Olsztyn i okolice od dawna huczą od plotek o Mamedzie i jego kuzynach. A kto Czeczenów wpuszcza i wpuszczał za swojej poprzedniej kadencji? PiS.  

Gość mafia czeczeńska

Wszyscy czeczeni są umoczeni w jakieś kryminalne sprawy, dlatego nie rozumiem dlaczego ich nie deportujemy i nie odbieramy obywatelstwa . Na nasze obywatelstwo trzeba zasłużyć a nie wziąć tępą polkę za żonę lub dostać bo obiło się parę razy mordę komuś w ringu. 90% Czeczenów na emigracji to agentura Kremla.Jego też bym prześwietlił pod tym kątem. Czeczeńscy islamiści to najgorsze zło w naszym kraju i nie tylko w naszym.

Gość z miasta Katowice

i prawidłowo powinni czeczenca zamknąć 😄

Gość gość
30 minut temu, Gość mafia czeczeńska napisał:

Na nasze obywatelstwo trzeba zasłużyć a nie wziąć tępą polkę za żonę lub dostać bo obiło się parę razy mordę komuś w ringu.

Małżeństwo z obywatelem RP nie zapewnia obywatelstwa. MMA też nie. Po prostu mieszkał w Polsce już długo i znał nasz język. Ale to oczywiście nie zmienia faktu, że to podejrzany człowiek. 

Gość Sylwia

Ciekawe czemu muzułmanie w Europie, to zawsze gangi, sutenerstwo, handel narkotykami, podpalenia, kradzieże. Tak jakby nie umieli zyc w zdrowy, uczciwy sposób. Co jest z tymi ludźmi nie tak?

Gość Inżynierzy i lekarze
2 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Ciekawe czemu muzułmanie w Europie, to zawsze gangi, sutenerstwo, handel narkotykami, podpalenia, kradzieże. Tak jakby nie umieli zyc w zdrowy, uczciwy sposób. Co jest z tymi ludźmi nie tak?

A co mają robić jak są za głupi na szkołę. Tylko 3% z 2 milionów przybyszy zaproszonych w latach 2015-2018 przez Merkel, jest piśmienna. Nie nadają się nawet do „przyuczenia do zawodu“.

Gość januszekibice

a tak go kochali POLACY jak walczył w mma haha

Gość gosc
4 minuty temu, Gość januszekibice napisał:

a tak go kochali POLACY jak walczył w mma haha

ja go nigdy nie kochałem, bo był promowany na siłę i sie tylko ludziom wmawiało że jest taki dobry i fajny, a poza tym to muzuł i pieprzył wedle takiji że islam to religia pokoju... jak usłyszałem o jego zatrzymaniu to pierwsze co pomyślałem ze chodzi o jakieś przygotowywanie ataku terrorystycznego albo ze znalezli u niego broń i materiały wybuchowe, dopiero potem sie dowiedziałem o co chodzi