Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaprzeztatuaz

Zrobiłam paskudny tatuaż po taniości pomocy!!!!

Polecane posty

Gość smutnaprzeztatuaz

od jakiegos czasu chciałam mieć   tatuaż, nie wiedziłam jednak jak się za to zabrać, nie znałam się na studiach tatuażu, chciałam czegoś w koncu poszukać jednak nadarzyła mi się okazja bo kolega zaczął tatuować, pamiętam, że nawet ładnie rysował więc czemu nie, jestem dość niesmiała i muszę przyznać, że tatuowanie się u znajomej osoby dodawało mi jakoś otuchy.

Chciałam aby moim tatuażem była kocia mordka w otoczeniu jakiś kolorowych roślinek, na projekcie wyglądało to ładnie jednak efekt był okropny! Kot ma krzywe oczy, jakiś za długi pysk,  miał być lekko rudawy, a nie pomarańczowy jak jakiś Garfield, wydaje mi się, że linie też są krzywe i jakieś takie mało płynne, płatki kwiatów takie "sztywne" wyglądają mało naturalnie, ogólnie jest brzydko! Daaaleko mu do tych wszystkich ładnych kocich tatuaży które podziwiałam w internecie

Jestem załamana, a mam znamię na całe życie! Pomocy, czy da się to jakoś naprawić albo pozbyć się?

Gość sdsdsds

zamalowac innym aalbo laserowo usunac

Gość gość

Daj zdjęcie tego tatuażu

Gość smutnaprzeztatuaz

A wiecie jak wygląda takie zamalowywanie tatuażu innym?

Dodam że tatuaż jest na przedramieniu jakieś 8 x 6 cm

Gość smutnaprzeztatuaz

:(

idź do profesjonalnego studia i pogadaj czy ktoś podejmie się poprawienia tego. Laserowo możesz coś też zdziałać, ale laser kiepsko radzi sobie z kolorami (pomarańczowy, zółty itd. są wyjątkowo trudne do usuwania)

Gość smutnaprzeztatuaz

Czyli usuwanie odpada, bo nie chce mieć na skórze resztek których nie dało się usunąć

Czy ciężko jest zakryć stary tatuaż nowym? Czy można robić to na świeżym tatuażu, czy powinnam odczekać ileś czasu? Czy jest szansa aby tatuaor zrobił coś podobnego, tylko lepiej?

Gość gość

a duzy on jest? może przesadzasz? i co z tego że na całe zycie? ja mam na całe życie rozstępy przez swoją głupotę, wolałabym miec brzydki tatuaz niż to

Gość gość

i przede wszystkim nie napisałas w jakim miejscu go masz

Gość smutnaprzeztatuaz

Napisałam, jest na przedramieniu, o wymiarach około 8 x 6 cm

a wierz ze do organizmu   wprowadziłas  rakotwurcze toksyny  kture  uszkodziły  organe  jedynie z nich to tylko watroba renegeruja a co z reszta   sercem sledzna

a duchowo przeszła inicjacie 

to czy można coś z tym zrobić zależy od tatuażysty i tego jak to wygląda. Musisz po prostu pochodzić o popytać. Sprawdź na portalach typu insta, poszukaj dobrych artystów (nawet jak są daleko), pogadaj, podeślij fotki itd. 

Gość gość

Zaoszczedzic chciałas, a teraz w uj kasy pójdzie na naprawę skutków, i tak niewiadomą...ja bym sobie dała spokój. Ludzie mają blizny, plamy, choroby skóry itd i jakos żyją, ty będziesz miec brzydki tatuaż i tyle. Ja kiedys sie przejmowałam kazdą pierdołą, teraz stwierdzam ze nie warto.

Gość smutnaprzeztatuaz

Wolałabym mieć dużo bardziej bliznę na ręce niż to co mam teraz

Gość smutnaprzeztatuaz

Czuję się jak skończona ...ka :(

Gość smutnaprzeztatuaz

miało być kr € tYn K@

Gość Ida

Albo poprawić albo zostaje Ci sie pogodzić z tym jak to wszystko wygląda. Jak tez poleciałaś po taniości to też jestem ciekawa czym pielęgnujesz, czy też lecisz po taniości. ja np zadbałam o dobre studio w Tychach i dobrą pielęgnacje masłem Tattoo Butter Loveink

5 godzin temu, Gość smutnaprzeztatuaz napisał:

Czuję się jak skończona ...ka 😞

za głupie wybory niestety się płaci, ale pocieszę cię - każdy kto ma jakieś tatuaże ma przynajmniej jeden który mógłby być lepszy 🙂

Gość gość

Wolałabym mieć dużo bardziej bliznę na ręce niż to co mam teraz

x

Skoro tak ci strasznie przeszkadza brzydki tatuaż, to trzeba było dopłacic i isc do profesjonalnego studia, a nie pozwolic by ci kolega w domu rysował. Wcale mi cię nie żal. Na pewno wiedziałas ze istnieje ryzyko że wyjdzie paskudztwo, ale najwazniejsza była oszczędność, to teraz cierp. Jestes jak te laski, co powiększają biust za grosze, a potem zdziione  lądują  szpitalu bo im cyce gniją.,

Gość Katia

Moja siostra zrobiła sobie fatalny tatuaż - jeszcze będąc z byłym facetem, nie mogła z nim wytrzymać to go usunęła, na szczęście chirurg dr Boligłowa ma na to dobre sposoby. Niemało zapłaciła, ale teraz wie że nie ma co poddawać się spontanom tego typu