Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Destiny

Co uważacie ,że jest Wam przeznaczone w życiu?

Polecane posty

Gość Destiny

Życie jest mieszaniną dobrych i złych chwil..spotykanych różnych ludzi ..wzlotów i upadków. Jak myślicie,co jest Wam w życiu przeznaczone?

Gość Gosc

Ja czekam na prawdziwą miłość i wierzę że jest mi przeznaczona. 

Gość Destiny

Leżaczek stawiasz na materialne rzeczy.A ja swój los widzę nie w pieniądzach, nie w dobrach materialnych,ale w dobrych ludziach.Spotkać prawdziwych przyjaciół i prawdziwą miłość to najcenniejsze wartości w życiu. 

Gość -Shadow-

Spotkałem ludzi, którzy mi zaufali, zdobyłem przyjaciół. Mimo, że nie urodziłem się w bogatej rodzinie to bardzo ją kocham. W przeszłości byłem gnębiony miałem sporo porażek. Zostało mi tylko jedno znaleźć miłość. Przy czym nie obchodzi mnie tzw. seks i inne uciechy cielesne. Interesuję mnie więź z kobietą z którą się będę świetnie dogadywał ona mnie doceni i stanie się kimś dla mnie wyjątkowym.

Gość Piotr 31

Myślę że jest mi rozkręcić jeszcze bardziej biznes, jest super, ale może być lepiej. I nie chodzi o chciwość, czy pazwrnosc, ale tak jest ze wciąga to jak narkotyk. Nie mam dzieci, ale mam trójkę chrzesnoakow, więc będzie na kogo przepisać. I to chyba tyle, a na pewno więcej nic nie oczekuję 👉