Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

NIKOGO NIE OBCHODZĘ KAŻDY MA MNIE GDZIEŚ

Polecane posty

Gość Gość

Nie mam się do kogo odezwać nikogo nie obchodzę nikt do mnie nie piszę a wyjść choćby to kina samemu czy jechać na boisko to beznadzieją.Chociaż nie tylko bo byli też tacy którzy chcieli mnie zniszczyć.Było tak i w szkole średniej gimbie i w podstawówce.I skończyło się tak że mam jednego znajomego w dodatku po rodzinie bo jest moim kuzynem a z drugim  po dwóch latach zaczełem wznawiać kontakt ale sami się nie poznaliśmy tylko jak byliśmy mali nasze matki znają się z czasów szkolnych i to wszystko w mojej okolicy.Także nie jest ciekawie a jeśli chcę mieć kogoś więcej to już ktoś kto mieszka ode mnie sporo dalej bo tu już nic się nie da zrobić zbyt wiele złych rzeczy się wydarzyło.Także obudziłem się teraz nieco w wieku 19 lat z ręką w nocniku też ze swojej winy i teraz ciężko muszę się namęczyć żeby to zmienić.W...ia mnie to np jak tych których znam wrzucją zdjęcia na fejsa wszyscy cieszą mordę aż mnie to irytuję.Kiedyś to mnie załatwili założyli mi fałszywe konto na fb wrzucali jakieś głupie zdjęcia i wypisywali jakieś głupoty do innych osób podszywając się pode mnie.Ale zgłosiłem i usuneli to konto niedawno założyłem sobie nowe konto.Miałem podejrzenia kto to zrobił i chciałem wziąć bejsbola i i temu komuś kuku zrobić długo chciałem się zemścić ale teraz dałem sobie z tym spokój. Mój kuzyn się mnie chyba wstydzi bo na fb mu wysłałem zaproszenie to zapytałem go o  to nic mi nie odpowiedział ale też nie chciał mnie wziąść ze sobą na boisko żeby w piłę pograć ale ze znajomym z oklicy pojechał a jak ja jechałem to już gdzie indziej zawsze dalej na boisko trzeba było jechać więc nie trudno się domyślić. 

Gość nie nie

gościu ty wpièrdalasz ten temat z 3 raz.Jèbnięty jesteś czy jak?Ciąģ się ze swoimi problemami ch0j kogo to obchodzi i po ch0j czytać 3 raz to samo!!!!!!!Nie wrzucaj 4 raz starczy