Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona

Zawsze chciałam Ci to powiedzieć

Polecane posty

Gość gośćona

Jestem teraz kim jestem, co nie znaczy, że inną osobą. Żyję sprawami doczesnymi a wieczorami żyje we mnie przeszłość. Boję się spotkać pewnych osób, bo mam nerwicę. Reaguję tak, bo nic nie pogojone...może troszkę...A Ty, gdy patrzysz...łamie się we mnie wszystko....wszystko...Więc nie patrz więcej, bo już dla Ciebie nie stanowię żadnej wartości. 

Eeee a wiesz że teraz patrzy na to co wyprodukowałaś nie tylko on... i na bank nie przestaniemy choć z czystej przekory 😂😎

Gość sylwia s
6 minut temu, Gość gośćona napisał:

Jestem teraz kim jestem, co nie znaczy, że inną osobą. Żyję sprawami doczesnymi a wieczorami żyje we mnie przeszłość. Boję się spotkać pewnych osób, bo mam nerwicę. Reaguję tak, bo nic nie pogojone...może troszkę...A Ty, gdy patrzysz...łamie się we mnie wszystko....wszystko...Więc nie patrz więcej, bo już dla Ciebie nie stanowię żadnej wartości. 

do kogo piszesz? czemu anonim?

Gość gość
1 minutę temu, Gość sylwia s napisał:

do kogo piszesz? czemu anonim?

trzymaj się kobieto ode mnie z daleka

Gość sylwia s

kto to jest ten on?

Gość sylwia s
Przed chwilą, Gość gość napisał:

trzymaj się kobieto ode mnie z daleka

zadałam kulturalnie pytanie a ty wybuchasz agresją ,uspokój się.!

Gość gość

nie chcę twojej pomocy sylwia s

Gość GośćON
10 minut temu, Gość gośćona napisał:

Jak mam nie patrzeć w te twoje piękne oczy☺️ Nie da się przejść obojętnie!

Gość Gość
18 minut temu, Gość gośćona napisał:

🌹

Gość gość
5 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Spoko.

To nie do ciebie. 😉 

Gość Johny B

Ciekawe j a ki trzeba mieć zryty dekiel by wypisywać takie farmazony anonimowo i bezosobowo, masa kra jakąś to forum. 

Gość sylwia s
1 minutę temu, Gość Johny B napisał:

Ciekawe j a ki trzeba mieć zryty dekiel by wypisywać takie farmazony anonimowo i bezosobowo, masa kra jakąś to forum. 

dokładnie

Gość gość
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Wiem 😄 Ale nie mogłem się powstrzymać 😛

Wiem, że wiesz. No ja też nie mogłam się powstrzymać. 😋 Jak się masz Żółty? 

Gość Podszyw

Kokietujesz, Maleńka. 

Gość M...

A jakby inaczej. 😉  Parszywe życie? Z pewnością nie parszywsze niż moje. Ale płakać nie będziemy.  Ja mam się tyle o ile i pogadać przyszłam. 

Gość M...
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Opowiesz coś o sobie, czy Panna Migotka będzie się tak migać nieustannie? 😉

Pisałam już, nie pamiętasz? Panna Migotka wygląda podobnie jak reszta Muminków. Jednak różni się od nich tym, że w zależności od nastroju potrafi zmieniać kolor. 😉

Poza tym, jako prawdziwa młoda dama, dba o swój wygląd, pielęgnuje grzywkę i koniec ogonka. 😁

Chce zawsze pięknie wyglądać, robić wrażenia na innych, dbać o elegancki strój. Nosi także ozdoby – na przykład bransoletkę na kostce lewej nogi. Panna Migotka uwielbia przeglądać się w lusterku i patrzeć na swoje odbicie oraz poprawiać wygląd.

Kiedy przypadkowo przypala sobie grzywkę nad płomieniem świecy, jest zrozpaczona. 😉 Wtedy rycerskością wykazuje się Muminek, twierdząc, że podobają mu się dziewczyny bez grzywek. Hehehe. 

ToBezZnaczenia, wiem wiem, o co ci chodzi. Ale tutaj nie mogę. 😉 

Gość goscimama
18 minut temu, Gość gość napisał:

Wiem, że wiesz. No ja też nie mogłam się powstrzymać. 😋 Jak się masz Żółty? 

Żółty ma sie cudownie ,podwaja rekordy 4 medale w ciągu jednego sezonu .A tak w ogóle to zatrzymamy ten żółty kombajn na pamiątkę....ny ten temat .Pozdrawiam ,Idę spać bo do pracy nie wstanę.Aha robi w przyszłym tyg badania wydolnościowe w Wiśle i trener ustawił mu dietę ,nie musi ani tyć ani zrzucać ,wagę ma idealną.Facio z Bielska go prowadzi teraz.Proszę trzymać kciuki na sobotę w Raciborzu.

Gość M...
1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Idą święta, a ja jestem coraz bardziej niecierpliwy 😛

Cierpliwość to cnota i wiem, że ją posiadasz. Ty zwyczajnie jesteś ciekawski. 😁

Gość oczywiscie
56 minut temu, Gość gośćona napisał:

Kolejne pierniczenie w bambus nie wiadomo czyje i nie wiadomo do kogo. 

Gość M...
3 minuty temu, Gość goscimama napisał:

Żółty ma sie cudownie ,podwaja rekordy 4 medale w ciągu jednego sezonu .A tak w ogóle to zatrzymamy ten żółty kombajn na pamiątkę....ny ten temat .Pozdrawiam ,Idę spać bo do pracy nie wstanę.Aha robi w przyszłym tyg badania wydolnościowe w Wiśle i trener ustawił mu dietę ,nie musi ani tyć ani zrzucać ,wagę ma idealną.Facio z Bielska go prowadzi teraz.Proszę trzymać kciuki na sobotę w Raciborzu.

Trzymam kciuki w sobotę i życzę powodzenia. 

Gość M...
1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Gdyby panna M znała moje apogeum cierpliwości... Ciekawski owszem, lecz nie wścibski 😉

Oceń próg cierpliwości od 1 do 10. Wiem, że nie jesteś wści/bski dlatego rozmawiamy. Lubię ludzi dyskretnych, powściągliwych i mądrych. A najważniejsze takich, którzy nie mówią brzydko. I cierpliwych. 😉 

Gość Szczery

Intrygujący temat, tyle niewiadomych :classic_biggrin:

Gość M...
Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Tak jakoś z 8 przyznam się nieskromnie 🙂

U mnie jest 10.  Tobie gratuluję, znalazłeś się w gronie ludzi nad wyraz cierpliwych. 🙂  Przepraszam teraz, muszę coś załatwić. Może później będę, ale nie obiecuję. 

Gość M...
Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Spoczi 😉 Daj mi jakoś znać 😛

Bara bara bara riki tiki tak? 😋 Oczywiście znajdę ToBezZnaczenia. Miłego. 🙂

Gość goscimama
14 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Zapisała mnie Pani na wspólne zajęcia?

Sam się zapisz ,ja jeszcze nie mam dyplomu.

Gość Niebieska

Będę się patrzeć, słyszysz będę, bo dla mnie jesteś wszystkim,te krótkie spojrzenia to krótkie chwile szczęścia moim życiu, przychodzę popatrzeć na Ciebie bo to daje sens mojemu życiu, to że widziałeś mój wtedy śmiech ,moje rozgadanie to nie świadczy ze jestem szczęśliwa,mam wszystko na swych barkach i muszę dawać sobie rady,nie zabeaniaj mi patrzeć bo i tak nie posłucham,jesteś tym który trzyma mnie przy życiu, zawsze będę sobie patrzeć a Ty rób z tym co chcesz,czejam na ciebue aż teraz ty tu do mnie przejdziesz, czekam,zawsze bede

Gość Tajemniczy chłopak
1 minutę temu, Gość Niebieska napisał:

Będę się patrzeć, słyszysz będę, bo dla mnie jesteś wszystkim,te krótkie spojrzenia to krótkie chwile szczęścia moim życiu, przychodzę popatrzeć na Ciebie bo to daje sens mojemu życiu, to że widziałeś mój wtedy śmiech ,moje rozgadanie to nie świadczy ze jestem szczęśliwa,mam wszystko na swych barkach i muszę dawać sobie rady,nie zabeaniaj mi patrzeć bo i tak nie posłucham,jesteś tym który trzyma mnie przy życiu, zawsze będę sobie patrzeć a Ty rób z tym co chcesz,czejam na ciebue aż teraz ty tu do mnie przejdziesz, czekam,zawsze bede

Pacz sobie. Wiem że jestem pięknym mężczyzna zarówno zewnątrz jak i w środku. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Tajemniczy chłopak napisał:

Pacz sobie. Wiem że jestem pięknym mężczyzna zarówno zewnątrz jak i w środku. 

😄

Gość Już spałem a tu jaja

😂😂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Już spałem a tu jaja napisał:

😂😂

o co Tobie chodzi ?