Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajan

Moja dziewczyna wiecznie mnie krytykuje i wyśmiewa

Polecane posty

Gość Jajan

Jesteśmy razem od około 1,5 roku, od 3 miesięcy mieszkamy razem. Na początku było bardzo fajnie, imponowała mi jej inteligencja, pewność siebie i do tego zawsze była bardzo elegancka, bardzo dobrze ubrana. Jak zamieszkaliśmy razem na początku było super, jednak szybko się popsuło. Moja dziewczyna ma bardzo bliskiego przyjaciela geja, oni oboje są stylistami, wygląd traktują jak religię. Ostatnio zaczęły się u mnie problemy skórne, głównie na twarzy, trochę przytyłem i od tej pory ona wiecznie mnie wyśmiewa i porównuje do tego swojego lalusia. Ostatnio mi pokazała stronę jakieś kliniki gdzie robią operacje plastyczne, doszło do tego że jem po kryjomu bo ona wtedy mnie wyzywa od tłustych świń. Ostatnio upokorzyła mnie przed znajomymi jak jedliśmy obiad rzuciła mi marchew na talerz. Ja bardzo staram się schudnąć, stosuję dietę i ćwiczę ale nie da się schudnąć od razu, chodzę do dermatologa ale też od razu efektów nie będzie. A ona dosłownie krytykuje mnie za wszystko. Ostatnio jest lato i mam wrażenie że tylko szuka u mnie defektów. Każe mi się depilować na całym ciele i to robię mimo że mi się nie podoba, gada że mam krzywe krótkie i grube nogi, krzywe zęby i wiecznie mnie porównuje do tego lalusia. Ostatnio w złości jej powiedziałem że powinna się z nim na randkę umówić to ona odpowiedziała że gdyby nie był gejem już dawno by z nim była ale chyba zacznie se nowego szukać i że sama się sobie dziwi że wciąż jest ze mną. Ja już nie wiem co mam zrobić, ja mimo wszystko bardzo ją kocham i nie chcę jej stracić. Co powinienem zrobić? 

Gość Znawca Życia

Rzuć ją lub pokaż jej kto rządzi w związku. Innej opcji nie ma. Jak kobiety pozwolą sobie na odrobinę swobody to są nieznośne, wredne i uważają się za nie wiadomo kogo.

Gość krzysiekteria92

Ja nie miałem nigdy dziewczyny a mam 27 lat.

Gość gosc

Bardzo głupie provo

Gość gosc

Ale jakiś mało inteligentny pelikan lyknie

Gość Spadajgłupku
56 minut temu, Gość gosc napisał:

Bardzo głupie provo

A skąd to wiesz młotku

Gość fucked

wielu dziewczynom nie podoba się wygląd swojego faceta, ale nie fair jest zwłaszcza to, że poniża Cię przy innych.

Nie rozumiem po co każe Ci się depilować na całym ciele, możesz to wyjaśnić>\?