Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adzik

Polacy uczciwsi niż Niemcy i Anglicy

Polecane posty

Gość Adzik

Przeprowadzono eksperyment socjologiczny w 40 krajach i okazało się, że 80% Polaków oddało znaleziony portfel, jesteśmy na 6. miejscu! 

Francuzi, Anglicy, Niemcy daleko za nami, mit o Polaku złodzieju nareszcie odchodzi w przeszłość

Gość Adzik

3 godziny temu, atari799927176virgin napisał:

Polacy to najdumniejszy narod na swiecie!

Mylisz się i to bardzo, w rankingach narodowego IQ od lat  jesteśmy w ścisłej czołowce najbardziej inteligentnych narodów świata i zawsze w grupie 25-ciu "naj", a tacy np. Amerykanie daleko za nami.

Gdyby Niemcy i Rosjanie nie wytłukli naszych elit dziś na bank bylibyśmy jeszcze lepsi 

Gość trzepaśko
2 godziny temu, Gość Adzik napisał:

Mylisz się i to bardzo, w rankingach narodowego IQ od lat  jesteśmy w ścisłej czołowce najbardziej inteligentnych narodów świata i zawsze w grupie 25-ciu "naj", a tacy np. Amerykanie daleko za nami.

Gdyby Niemcy i Rosjanie nie wytłukli naszych elit dziś na bank bylibyśmy jeszcze lepsi 

Ale duma narodowa nie wyklucza przecież inteligencji

Gość gość
6 minut temu, Gość 12345 napisał:

No coz, Polacy sami musza siebie chwalic

Ten eksperyment przeprowadził Uniwersytet w Zurychu, a wyniki opublikowało czasopismo Since, tak że baunsuj ty zakompleksiony ojkofobie.

Gość 12345
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ten eksperyment przeprowadził Uniwersytet w Zurychu, a wyniki opublikowało czasopismo Since, tak że baunsuj ty zakompleksiony ojkofobie.

Nie dokuczaj mi bo w dziecinstwie wujek mnie molestowal, wiec mam prawo byc zakompleksiony.

Gość Gość

I w to jestem w stanie uwierzyć 🙂