Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotfrydka

Faceci jaka jest wasza wymarzona kobieta ?

Polecane posty

Gość Gotfrydka

Jakie musi mieć cechy charakteru?

Gość Gersh

szczera i wierna

Gość Gotfrydka

Ale wygląd charakter 

Miłość bywa ślepa. Takie wyliczanie cech jest bez sensu a poza tym kobieta zmienną jest 😉

Gość Gersh

Każdy ma swój ideał. Nie szukałbym uniwersalnego.

Podobają się mi kobiety wykształcone, ciekawe, myślące, erudytki , wysokie, szczupłe. energiczne, miłe.....   

Ale ja akurat nie jestem wybredny.

Gość Zakochany

Od jakiegoś czasu podoba mi się moja koleżanka i jest chyba najbliżej mojego ideału. Zadbana dziewczyna 160 cm, brunetka, piękna sylwetka, bez nałogów, delikatna, inteligentna, rozgadana ale pozytywnie, kocha zwierzęta, jest ambitna ma w życiu cele

Gość Gość

Takie wam się podobają a po cichu macie zboczone fantazje z innymi i małolatami 16 letnimi w roli głównej. Do diabła z wami oszukańce ☺️

Gość Gersh

Skąd ty możesz wiedzieć czego pragną mężczyźni. Często my sami tego nie wiemy.

Dlatego eksperymentujemy.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Zakochany napisał:

Od jakiegoś czasu podoba mi się moja koleżanka i jest chyba najbliżej mojego ideału. Zadbana dziewczyna 160 cm, brunetka, piękna sylwetka, bez nałogów, delikatna, inteligentna, rozgadana ale pozytywnie, kocha zwierzęta, jest ambitna ma w życiu cele

Tak prawie opisałeś mój ideał... różnica, to ma pewien nałóg, ale reszta się zgadza. 😀

Gość Zakochany
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak prawie opisałeś mój ideał... różnica, to ma pewien nałóg, ale reszta się zgadza. 😀

Dała mi wiele sygnałów i nadziei, mowila że z nim już skonczone, byłem gotowy wiele poświęcić, a teraz wmawia mi że nigdy nie myślala o mnie poważnie. Przecież nie wymyśliłem tych wszystkich znakow, intymnych pytań o uczuciach i relacjach o 2 w nocy itp. Rozum mówi zostaw ja znajdziesz lepsza, serce kaze o niej myślec

Gość Onsam

Miła, wyrozumiała, mądra, rozważna, zeby umiala wspolpracowac, miala jakies hobby, najchetniej zeby tez bylo ono nasze wspolne. Wierna, dobra, kochajaca. Z wygladu szczupla. Lubie jak kobiety maja proste wlosy. 

Gość gość

P

Jak ma fajne cycki to poczekaj. Może jeszcze jej się odmieni. 

Gość Gość

Szczupła nie... bardzo duża też nie, ale troszkę więcej miejsca do kochania jak najbardziej. 😍

Gość 000
37 minut temu, Gość Zakochany napisał:

Ta sama to o sobie piszesz 

Gość Honotu

Musi nic nie musieć

Gość Wracając z
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czy ten ideał pali papierosy?

Chociaż rzuca już tyle razy....Nawet jakiś czas temu dość długo nie paliła no ale jak nie palić kiedy w pracy co chwile coś ją denerwuje😒

Gość Gość

Bardziej od papierosów jest chyba uzależniona od tego forum, ale co ja mogę wiedzieć i jak mogę osądzać, skoro sam też tu teraz jestem...i może to sposób by się w tym wszystkim jakoś odnaleźć... 

Gość Gość

Ładna, inteligentna, miła, nieroszczeniowa, szczupła, zgrabna, z dużym biustem, dobra w łóżku. 

Gość Gość

Ma być sobą i się nie zmieniać.

Gość Hasan

Musi mieć tu i tu i tu no i jest idealna ;)

Gość nie rozumieiu

UwagaNon stop rozkładać nogi. 

Gość 000
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Ładna, inteligentna, miła, nieroszczeniowa, szczupła, zgrabna, z dużym biustem, dobra w łóżku. 

Typowy idio//ta wymagania głównie na temat wyglądu i atrakcyjności ale żeby nie była roszczeniowa xD takie rzeczy to tylko w erze

Gość 000
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Powiem Ci że skoro twoje wymagania są płytkie bo chodzi o wygląd i seks to znajdziesz tylko płytka kobietę,która będzie patrzec na kasę, bo w życiu na szczęście zawsze trafia kosa na kamień 

Gość 000

Dla mnie to jest największą hipokryzja facetów na świecie, żeby mieć super seksy lale ale żeby nie leciała na kasę xD takie rzeczy w naturze nie istnieją bo w naturze faceci dają kasę i zasoby (żeby wykarmic potomstwo )  a kobieta seksowne ciało i seks (żeby dac zdrowe potomstwo)

Gość nie rozumieiu

Jak nie może brać do papy. 

Gość Mimi
13 godzin temu, Gość Gersh napisał:

Każdy ma swój ideał. Nie szukałbym uniwersalnego.

Podobają się mi kobiety wykształcone, ciekawe, myślące, erudytki , wysokie, szczupłe. energiczne, miłe.....   

Ale ja akurat nie jestem wybredny.

Ja też nie jestem wybredna. Podobają mi się młodzi, inteligentni, ciekawi, piękni i bogaci. :P

Gość Gość
19 minut temu, Gość 000 napisał:

Dla mnie to jest największą hipokryzja facetów na świecie, żeby mieć super seksy lale ale żeby nie leciała na kasę xD takie rzeczy w naturze nie istnieją bo w naturze faceci dają kasę i zasoby (żeby wykarmic potomstwo )  a kobieta seksowne ciało i seks (żeby dac zdrowe potomstwo)

Znowu Ty...🤦

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 000 napisał:

Typowy idio//ta wymagania głównie na temat wyglądu i atrakcyjności ale żeby nie była roszczeniowa xD takie rzeczy to tylko w erze

Kompleksy ci uszami wychodzą.

Gość Gosc
2 godziny temu, Arystoteles napisał:

Wymarzona kobieta..., ok to pofantazjujmy troszkę,  oczywiscie z góry zaznaczam, ze nie szukam takiej bo wiem, ze to jest nierealne, ale gdybym miał moc sprawcza i moglbym sobie wymyslec-i mam to..

w kwestii wyglądu, najbardziej by mi pasowała kobieta w stylu salmy hayek z filmu desperado- no ideał totalny.., idzie się zakochać w sekunde kiedy się na nią spojrzy

a co do cech charakteru, to przede wszystkim coś co jest dzisiaj praktycznie nie spotykane, a wiec WIERNA, do tego koniecznie z poczuciem humoru, inteligentna, odwazna, zaradna, inteligentna, dbająca o mnie, zazdrosna o mnie, chcaca uprawiac se.ks non stop i tylko ze mna

no tak..:) a teraz wrocmy do rzeczywistosci...

Wyglądam jak w Twoim typie i z wyglądu i z charakteru..I takie kobiety istnieją 

Gość 000
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Znowu Ty...🤦

Śledzenie kogoś po innych tematach jest naprawdę chore , musisz mieć nudne życie i być bardzo brzydka że aż tak przeżywasz, ludzie się mijają na różnych tematach a skoro się mnie tak uczepilas to musisz być strasznie zazdrosna współczuję, druga wieczorna nam rośnie