Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoniasty

Jakich złych nawyków chcesz się pozbyć? ;)

Polecane posty

Gość Dragoniasty

🙂

Gość Gość

Przesiadywania tutaj. 

Gość www

Żadnych, kocham i uwielbiam moje złe nawyki,  a najbardziej sranie do ryja wrednym osobom takim jak ty. 

Gość L o q

Nie mam już zadnych poza przeklinanien podczas jazdy  autem.gdy jakiś baran nie potrafi jeździć i stwarza zagrożenie dla innych . 

Gość Dragoniasty
3 minuty temu, Gość www napisał:

Żadnych, kocham i uwielbiam moje złe nawyki,  a najbardziej sranie do ryja wrednym osobom takim jak ty. 

Pierwsza patologia stąd dala glos ;D pod siebie tylko robisz z tej złości 😉

Gość www

Wcale sie nie złoszczę, doskonale się bawię twoim kosztem a ty gryziesz pazury z frustracji. 

Gość Dragoniasty

Jak ja tu rzadko bywam ;D nie wdaje się w dyskusję z osobami chorymi :)))))) 

3 minuty temu, Gość www napisał:

Wcale sie nie złoszczę, doskonale się bawię twoim kosztem a ty gryziesz pazury z frustracji. 

Gość www

Sam jesteś chory i to psychicznie, co udowadniałeś od założenia w Polsce internetu. 

Gość Dorota

Widzę,że kolejna psychofanka,psychofan www Dragona się ujawnił:)))

Mam jedno szkodliwe przyzwyczajenie nad którym pracuję..bywam szczera do bólu..Szczerość to zaleta,ale wada że aż do przesady..a nie każdy znosi prawdę prosto w oczy,przez co miałam już problemy w pracy,bo jestem za odważna w mówieniu co myślę i pyskata według poprzedniej dyrektorki..i czasem przyjaciół tym wkurzam..więc pracuję nad tym,by czasem ugryźć się w język i nie powiedzieć wszystkiego:)

Gość gość

To nie Dragon, to jakaś psychiczna baba podszywająca sie pod Dragona. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Dorota napisał:

Widzę,że kolejna psychofanka,psychofan www Dragona się ujawnił:)))

Mam jedno szkodliwe przyzwyczajenie nad którym pracuję..bywam szczera do bólu..Szczerość to zaleta,ale wada że aż do przesady..a nie każdy znosi prawdę prosto w oczy,przez co miałam już problemy w pracy,bo jestem za odważna w mówieniu co myślę i pyskata według poprzedniej dyrektorki..i czasem przyjaciół tym wkurzam..więc pracuję nad tym,by czasem ugryźć się w język i nie powiedzieć wszystkiego:)

To znaczy że miałabyś kłamać? Ku temu potrzebny jest porządny pretekst, bez sensu. 

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To znaczy że miałabyś kłamać? Ku temu potrzebny jest porządny pretekst, bez sensu. 

Tu nie chodzi o kłamanie..tylko o bycie szczerym ,ale z granicami.Czasem lepiej nie mówić ludziom,nawet znajomym wszystkiego, bo się obrażają notabene za prawdę..w pracy czasem nie warto się wychylać i mieć odwagę powiedzieć głośno coś o czym wszyscy mówią,ale tylko ja wypowiem to głośno.. więc pracuje nad swoim ciętym językiem,to czasem moja pięta achillesowa:)))

Gość Dorota
4 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Tu nie chodzi o kłamanie..tylko o bycie szczerym ,ale z granicami.Czasem lepiej nie mówić ludziom,nawet znajomym wszystkiego, bo się obrażają notabene za prawdę..w pracy czasem nie warto się wychylać i mieć odwagę powiedzieć głośno coś o czym wszyscy mówią,ale tylko ja wypowiem to głośno.. więc pracuje nad swoim ciętym językiem,to czasem moja pięta achillesowa:)))

Ale to co mówię to tylko zasłona dymna dla mojego prawdziwego uzależnienia, otusz wydłubuje sobie bobki z dpy i zjadam ze smakiem. Bardzo się tego wstydzę i chodzę na psyhoterapię 😞 😞 😞 

Gość gość

Ups... autyzm jak amen w pacierzu. 

Gość Dorota
Przed chwilą, Gość Dorota napisał:

Ale to co mówię to tylko zasłona dymna dla mojego prawdziwego uzależnienia, otusz wydłubuje sobie bobki z dpy i zjadam ze smakiem. Bardzo się tego wstydzę i chodzę na psyhoterapię 😞 😞 😞 

Akurat ja tego nie pisałam.Ale imię Dorota w Polsce popularne-może takowa i istnieje:)))Pozdrawiam dowcipnego,poczucie humoru to moja zaleta.

Gość Onsam

Przejmowac sie szczesciem innych, siedzeniia za duzo w internecie

Gość gość

Nieładnie tak sie przyznawać a potem odwoływać. Ja bym takiej wariatki nie tknął kijem. 

Gość Dorota
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nieładnie tak sie przyznawać a potem odwoływać. Ja bym takiej wariatki nie tknął kijem. 

Do czego przyznawać i co odwoływać????szczerość szczerością do bólu..ale gościu co w progi zawitałeś zapomniałeś,że imię Dorota jest bardzo popularne i ponad milion kobiet je w Polsce mieć może.Czy ja jestem tylko jedna na milion????????Być może dla jakiegoś szczęściarza to tak:))Ale w necie jestem tylko jedna z miliona...

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

😄

Gość Dorota
5 minut temu, Gość gość napisał:

Prowokacja?????mhmm...pisałam,że pracuję nad swoim ciętym językiem,więc nie licz na ripostę..a znam parę:)))

Gość Gość
5 minut temu, Gość Dorota napisał:

Prowokacja?????mhmm...pisałam,że pracuję nad swoim ciętym językiem,więc nie licz na ripostę..a znam parę:)))

Riposta: chora baba i tyle polecam leczenie. 

Gość Dorota

Lubię poczucie humoru na kafe,dlatego czasem tu zaglądam 😁jutro nam wizytę u lekarza,więc widzisz pomoc medyczna będzie udzielona..Pozdrawiam 

Gość Dorota
14 minut temu, Gość Dorota napisał:

Poza tym to nie mój tekst..A Dorota od Doroty się czasem różni, mimo,że tak samo brzmi😁

Gość L o q
1 godzinę temu, Gość Dragoniasty napisał:

Pierwsza patologia stąd dala glos ;D pod siebie tylko robisz z tej złości 😉

Nie znam cię , ty ni znasz mnie to się powstrzymaj od personalnych ataków. 

Gość Dragoniasty
17 minut temu, Gość L o q napisał:

Nie znam cię , ty ni znasz mnie to się powstrzymaj od personalnych ataków. 

To nie do Ciebie ;D już zaczęło się podszywanie pod Dorote i manipulacja, normalka 😉 Psychofanka kolejna 😄

Gość gość

Nie masz żadnych psychofanek, megalomanie 😄 Ludzi piszą tu z nudów i trafiają na ciebie. 

Gość L o q
39 minut temu, Gość Dragoniasty napisał:

To nie do Ciebie ;D już zaczęło się podszywanie pod Dorote i manipulacja, normalka 😉 Psychofanka kolejna 😄

Strzelarz na oślep baranie🐏🐏🐏

Gość Dragoniasty
2 minuty temu, Gość L o q napisał:

Strzelarz na oślep baranie🐏🐏🐏

Kolejny d e bil ograniczony, chyba was tu sieją 😄 ;D