Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem czy jesteś bardziej śmieszny czy żałosny. A ty jak siebie postrzegasz?

👆👆👆

Gość Gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

Tak siebie postrzegasz? OK.

Gość
Dnia 4.07.2019 o 16:32, Gość Gość napisał:

Rescator olej hejterow.Szkoda czasu

Nie mają argumentów ale i tak szczekają 🙂

Czepiają się jak rzep psiego ogona.

Do roboty kobity a nie siedzicie na smartfonach i piszecie na kafe!jeszcze nie minęła ta upragniona przez biura godzina 17 😄

Może tak?

Gość
Dnia 4.07.2019 o 13:49, Gość Deszczowa ☔ napisał:

Rescator nie tłumacz głupim babom karierowiczkom co to znaczy podniecenie.One tylko pieniędzmi się podniecają a nie bliskością itd.

Jesteś fajnym facetem i żal,że cokolwiek powiesz jesteś obrzucany błotem.Taki Resiurek-kobiecie się chce pisać w rodzaju męskim l.pojedynczej bądź mnogiej i obrażać swoje koleżanki 😄

No mnie by się nie chciało!

Pisz w innym nicku albo jako gość ale nie znikaj tylko odpowiadaj,bo czasem tu jest potrzebny normalny głos wśród chorych kobiet. 😄 Pozdrawiam Cię Rescator.Nie daj się!

I uciekaj przed ...nymi uwagami 🌞

Albo tak? O tym jak ciebie postrzegają też tu jest "Resiurku". A gdzie twoja morda wiejskiego głupka 😣?

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

Albo tak? O tym jak ciebie postrzegają też tu jest "Resiurku". A gdzie twoja morda wiejskiego głupka 😣?

Co ty chcesz od nosaczy sundajskich? Bardzo fajne i mądre naczelne. Prawdziwe samce, które dają radę wielu samicom. Niestety na wymarciu.

PS. Pokaż swoją mordę. Posmiejemy się.

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

Jednak było znacznie więcej postów, w których wyrażano się dobrze o Resiurku. Przynajmniej był zabawany :-D Ale, tak Res, wyłuskuj z tego tysiąca niepochlebnych postów na swój temat jeden, który cię chwali i się nim brandzluj. :-D :-D :-D :-D

Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jednak było znacznie więcej postów, w których wyrażano się dobrze o Resiurku. Przynajmniej był zabawany 😄 Ale, tak Res, wyłuskuj z tego tysiąca niepochlebnych postów na swój temat jeden, który cię chwali i się nim brandzluj. 😄😄😄😄

Z tysiąca postów napisanych przez psychopatkę 😣.

👆👆👆

Gość
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Co ty chcesz od nosaczy sundajskich? Bardzo fajne i mądre naczelne. Prawdziwe samce, które dają radę wielu samicom. Niestety na wymarciu.

PS. Pokaż swoją mordę. Posmiejemy się.

Sama pokaż. Posmiejemy sie.

Ps. Niedawno odgrazalas sie, ze mnie wystawisz na fb. I co? Teraz pewnie powiesz, że to nie ty 😣.

Gość Gość
27 minut temu, Rescator555 napisał:

Sama pokaż. Posmiejemy sie.

Ps. Niedawno odgrazalas sie, ze mnie wystawisz na fb. I co? Teraz pewnie powiesz, że to nie ty 😣.

Wszystkie posty są moje. Piszesz tylko i wyłącznie ze mną.

A teraz poszukaj sobie jeszcze jakiegoś postu, który ci pasuje i się nim pobrandzluj.

Możesz np. tym: "Res jest fajny i jest prawdziwym mężczyną a ta psychopatka, która tu ciągle pisze jest głupia."

Albo idź na prowo MariOlli i się popodniecaj, że ktoś chce męża takiego jak ty.

Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Wszystkie posty są moje. Piszesz tylko i wyłącznie ze mną.

A teraz poszukaj sobie jeszcze jakiegoś postu, który ci pasuje i się nim pobrandzluj.

Możesz np. tym: "Res jest fajny i jest prawdziwym mężczyną a ta psychopatka, która tu ciągle pisze jest głupia."

Albo idź na prowo MariOlli i się popodniecaj, że ktoś chce męża takiego jak ty.

No, głównie z toba. A teraz:👆👆👆

Gość Gość
5 minut temu, Rescator555 napisał:

No, głównie z toba. A teraz:👆👆👆

Napisałam, że jestes fajny. Pobrandzlowałeś się już tym?

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Napisałam, że jestes fajny. Pobrandzlowałeś się już tym?

👆👆👆

Gość Gość

W sumie to jesteś i śmieszny i żałosny Res. Nikt do ciebie nie pisze, to wyciągasz jakieś posty, brandzlujesz się nimi i domagasz się uwagi i zainteresowania. Prosisz wręcz o posty. A jak ktoś odpisuje to pokazujesz fucki. Jakiś niezrównoważony jesteś.

PS. Odpiernicz się od nosaczy. Sam masz mordę wsiowego głupka.

Gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

W sumie to jesteś i śmieszny i żałosny Res. Nikt do ciebie nie pisze, to wyciągasz jakieś posty, brandzlujesz się nimi i domagasz się uwagi i zainteresowania. Prosisz wręcz o posty. A jak ktoś odpisuje to pokazujesz fucki. Jakiś niezrównoważony jesteś.

👆👆👆

Gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

👆👆👆

Gość Gość
9 minut temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

To kiedy teraz napiszesz kolejne posty błagając o odzew?

Okresl tak mniej więcej porę, bo wiesz, muszę się przygotować. W końcu piszesz głównie ze mną. Nie wiedziałam, że aż tak tęsknisz :-D

Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Okresl tak mniej więcej porę, bo wiesz, muszę się przygotować. W końcu piszesz głównie ze mną. Nie wiedziałam, że aż tak tęsknisz 😄

👆👆👆

Gość Gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

Palce też musisz edytować? Słodko :-D

Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Palce też musisz edytować? Słodko 😄

👆👆👆

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Okresl tak mniej więcej porę, bo wiesz, muszę się przygotować. W końcu piszesz głównie ze mną. Nie wiedziałam, że aż tak tęsknisz :-D

No nie? Nikt nie pisał dzisiaj, to się upomniał ha ha. Ubawiłam się czytając poprzednią stronę. A wcześniej zdarzyło się niektórym coś napisać pod poglądy Resa i co Res zrobił? Zgnoił je ha ha ha ha. Tak nawiasem, Res ciągle podkreśla, że wszyscy faceci są tacy jak on, ale jego żona jest inna, niż cała reszta bab.

Gość gość
35 minut temu, Resiurek555 napisał:

Dzięki :-) Tak, tak, haremik musi być. My nosacze jesteśmy prawdziwymi mężczyznami.

Resiurku <3 <3 <3

Gość
44 minuty temu, Gość gość napisał:

No nie? Nikt nie pisał dzisiaj, to się upomniał ha ha. Ubawiłam się czytając poprzednią stronę. A wcześniej zdarzyło się niektórym coś napisać pod poglądy Resa i co Res zrobił? Zgnoił je ha ha ha ha. Tak nawiasem, Res ciągle podkreśla, że wszyscy faceci są tacy jak on, ale jego żona jest inna, niż cała reszta bab.

👆👆👆

Gość
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Tak nawiasem, Res ciągle podkreśla, że wszyscy faceci są tacy jak on, ale jego żona jest inna, niż cała reszta bab.

Tak nawiasem, to nigdy tego nie pisałem, to twoje kolejne zmyślenie, tak jak ostatnio o odpowiedzialności za fałszywe zeznania czy przedtem o głaskaniu po głowie. Lzesz jak 🐕 pies i nic dziwnego, że masz takiego wielkiego nochala.

Gość
Dnia 4.07.2019 o 18:28, Gość Olsnienie napisał:

... model rodziny, ktory ty preferujesz, mianowicie zona, ktora na kazde zawolanie rozstawia nogi, nie majac najmniejszej ochoty na seks, to wlasciwie regula, ale o tym sie nie mowi i nie pisze. Ty akurat chcesz niepracujaca, zeby byla jak najbardziej uzalezniona i miala wiecej do stracenia. Ale rowniez pracujace zony odrabiaja panszczyzne, no bo dzieci, kredyt, rodzina, sasiedzi, kk itp., itd.  To temat tabu, poniewaz zadna zona nie chce spojrzec prawdzie w oczy i doznac olsnienia, ze wlasciwie jest legalna i ceniona w spoleczenstwie prostytutka. O tym wie rowniez wiekszosc mezow, albo chetnie wierzy, ze u nich wyjatkowo jest inaczej, wazne, zeby zamoczyc i gra.

To jak to z wami właściwie jest? Rozstawiacie nogi na każde zawołanie swoich mężów, tylko nie chcecie sie do tego przyznać i tylko w necie strugacie takie niezależne? I to ze względu na kredyt, rodzinę czy sąsiadów? Przecież to zwykła prostytucja?

Gość Gość

Przecież sam chcesz mieć taką prostytutkę mieć w domu to o co ci chodzi???

Gość

Przecież sam chcesz mieć taką prostytutkę mieć w domu to o co ci chodzi???

Jak zwykle zmyślasz i lzesz.      👆👆👆

Gość Gość
55 minut temu, Rescator555 napisał:

Tak nawiasem, to nigdy tego nie pisałem, to twoje kolejne zmyślenie, tak jak ostatnio o odpowiedzialności za fałszywe zeznania czy przedtem o głaskaniu po głowie. Lzesz jak 🐕 pies i nic dziwnego, że masz takiego wielkiego nochala.

Nigdy nie pisałeś, że faceci to faceci tamto, bo ty tak robisz i myślisz? I nigdy nie pisałeś o swojej żonie w superlatywach, że piękna, mądra, nie zdradza itp? 😂😂😂😂

Fałszywe zeznania i głaskanie po głowie nie było mojego autorstwa tępy stary capie. Jakbyś dobrze popatrzył, to byś zauważył, że odpisałam osobie, z którą dyskutowałeś na temat notariusza. Nie jestem również nosaczem socjopato bez mózgu i z małym miękkim członkiem. 

Ubaw po pachy 😂😂😂

Gość Gosc

Nigdy nie pisałeś, że faceci to faceci tamto, bo ty tak robisz i myślisz? I nigdy nie pisałeś o swojej żonie w superlatywach, że piękna, mądra, nie zdradza itp? 😂😂😂😂

Fałszywe zeznania i głaskanie po głowie nie było mojego autorstwa tępy stary capie. Jakbyś dobrze popatrzył, to byś zauważył, że odpisałam osobie, z którą dyskutowałeś na temat notariusza. Nie jestem również nosaczem socjopato bez mózgu i z małym miękkim członkiem. 

Ubaw po pachy 😂😂😂

Daj spokój. Niech gość myśli, że rozmawia ciągle z Resiurkiem, skoro jest taki tępy.

Gość Gość
48 minut temu, Rescator555 napisał:

To jak to z wami właściwie jest? Rozstawiacie nogi na każde zawołanie swoich mężów, tylko nie chcecie sie do tego przyznać i tylko w necie strugacie takie niezależne? I to ze względu na kredyt, rodzinę czy sąsiadów? Przecież to zwykła prostytucja?

Wow, Res w końcu zatrybił kogo ma w domu! Kogoś, kto wie, że na inną pracę zarobkową nie ma szans, więc musi kupczyć du/pą u męża za miskę zupy. 

No właśnie my nie rozkładamy nóg na każde zawołanie naszych mężów, a orgazmu same nie musimy sobie wypracowywać. 

Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Ubaw po pachy 😂😂😂

Pisałem, że faceci to czy tamto, ale nie pisałem, że wszyscy są jak ja. Ale dla id/iotki to pewnie nie do rozroznienia. Więc to zmyślenie. Pisałem tak o mojej żonie, ale nie pisałem, że wszystkie pozostałe są inne. . Kolejne zmyślenie. 

No i widzisz durna krowo? Ciągle zmyślasz a potem sie wypierasz, że to nie ty. Ubaw po pachy z twojej głupoty😣😣😣.