Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Przegryw wykształcony jest tu kto?

Polecane posty

Gość eho

Chyba powoli depresji dostaje w tym kraju .. Na razie jestem na etapie szukania pracy już ponad rok ;/  niestety jestem ze wsi mam zamiar sie wyprowadzić ale muszę mieć jaka kolwiek kase..a puki co za rok zaoszczędziłem 10 tys  porażka. Przyjaciół  już też nie mam kiedyś miałem ale sie pokłóciłem z nimi  kobiety mnie unikają raczej w internetach musiałbym naklanach łazić by zemną jakaś popisała realnie trochę lepiej jest ale tak nie wychodzę za wiele bo wieś i niema z kim noi niestety nie mam tyle siły by  bić się o kobiety . Mam już 25 lat   chce dobić do 2tys oszczędności i zrobić sobie operacje może oczu a potem  wyjechać trzeba do innego miasta. niema co liczyć na szczęście ale nowi ludzie nowe możliwości może będzie inaczej. Najbardziej mi brakuje kobiety w życiu ale  to tak łatwo nie przychodzi szczególnie jak kasy nie masz. Jestem nieśmiały to moja największa wada chciałem zagadać dziś do recepcjonistki w ośrodku ale sie zawahałem apotem już jakaś inna baba wylazła miałem ze pojde wieczorem tam jeszcze i będę czatował az nie będzie ludzi ale  odpuściłem sobie to niema sensu takie coś..

Gość eho

samotność bieda choroby= patalagia . Można próbować sie wyrwać coś zmienić ale bieda wciąga pod wodę jak wir puki nas nie zniszczy,  zabierze godności zabierze kobiety które będą sypiać z bogatymi dupkami ja już powoli czuje ze straciłem  życie  i bede wiecznie tym złym  życie podłe jest  załuje ze nie wykorzystywałem kobiet 😞

Gość ooooo

co znaczy temat "pzregryw wyksztalcony"? bo raczje wykształcony nie jesteś...