Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek22

Kazano mi wygooglować słowo ,,podpaski", zrobiłem to i dokonałem szokującego odkrycia !!!

Polecane posty

Gość Prawiczek22

Współczuję kobietom serio. Nie miałem pojęcia, że przez cały tydzień na miesiąc aż tak cierpicie. Krwawienie z hmm jakby to nazwać ,,kobiecej jamy" na pewno nie jest czymś przyjemnym. Jest to pewnie potworny ból niepozwalający normalnie funkcjonować. Gdyby przy mnie jakaś dziewczyna krwawiła to bym wezwał karetkę pewnie.

Gość Kobitka

Haha dobre prowo 😂 Mało co nie padłam ze śmiechu. A tak poważnie, to bez przesady. Nie wszystkie cierpimy aż tak strasznie. Ja, gdy odpowiednio wcześniej nafaszeruję się tabletkami przeciwbólowymi, nie cierpię wcale. Poza tym, nie każda kobieta używa podpasek. Są jeszcze tampony. O wiele wygodniejsze rozwiązanie, chociaż może nienajlepsze dla zdrowia. Ale coś za coś. Pozdrawiam żartownisia 😉

Gość Gość

Nigdy nie potrzebuję tabletek i żyje. Tampony to takie stopery do uszu jakbyś nie wiedział. 

Gość Gosc

😂😂😂 mi krwawienie nie przeszkadza 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie potrzebuję tabletek i żyje. Tampony to takie stopery do uszu jakbyś nie wiedział. 

👍😂

Gość fascynujące
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przyjdzie taki czas, że będziesz potrzebowała. Ja do 30 roku życia też nie potrzebowałam. A teraz trochę po 30stce po prostu muszę mieć zapas "proszków" przed okresem. Ale idzie to jakoś przetrzymać. Taka nasza natura.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość fascynujące napisał:

Przyjdzie taki czas, że będziesz potrzebowała. Ja do 30 roku życia też nie potrzebowałam. A teraz trochę po 30stce po prostu muszę mieć zapas "proszków" przed okresem. Ale idzie to jakoś przetrzymać. Taka nasza natura.

Nieprawda. To tylko i wyłącznie twoja fizjologia, twój organizm i twoje z nim problemy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość fascynujące napisał:

Dlaczego ma przyjść? Nie jestem Tobą.

Gość gosc

Mnoe nic nigdy nie bolalo, dwa dni i po strachu. Nie.rozumiem kobiet i ich bólu xD

28 minut temu, Gość Prawiczek22 napisał:

Współczuję kobietom serio. Nie miałem pojęcia, że przez cały tydzień na miesiąc aż tak cierpicie. Krwawienie z hmm jakby to nazwać ,,kobiecej jamy" na pewno nie jest czymś przyjemnym. Jest to pewnie potworny ból niepozwalający normalnie funkcjonować. Gdyby przy mnie jakaś dziewczyna krwawiła to bym wezwał karetkę pewnie.

A nie zemdlałbys na widok krwi? ;D

Gość Gość

A popos dajcie tampony 🤣 nawet nie poczułam. Präwiczki wyjdzcie bo będziecie mdlec. 

Gość Ja tez współczuję

A ja oddalabym duzo zeby nie miec okresu 😯 cierpię co miesiąc i to potwornie, po prostu leze i wyje z bólu, placze z bezsilnosci i wyczerpania. Tabletki nie pomogaja w tym okresie, po prostu pierwsze 2 dni to katorga, nic nie pomoze. Cos okropnego, co miesiac mam 2 dni wyjete z zycia (potem juz mniej boli, ale chodze jak zombie nafaszerowana proszkami).

Nienawidze miec okresu, po prostu nienawidze,  mam w d***e taka kobiecość 😠

A tak w ogole to okres to cos obrzydliwego... mnie sama obrzydza zmienianie podpasek i tamponow 😝

Gość gosc

Sa gorsze rzeczy niz dwa dni wyjete z zycia. Np 30 dni wyjete z zycia w miesiacu z powodu choroby