Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupiaczek

Czajnik szklany z lidla - czy warto kupic?

Polecane posty

Gość zakupiaczek

Od poniedziału(23.07) dostepny jest w lidlu czajnik szklany i zastanawiam sie nad jego kupnem . Czy ktos z was kupił i  poleca ten czajnik ? Czajnik jest raczej produkcji niemieckiej ale ma plastikowa pokrywke. Czy po zagotowaniu wody ta pokrywka nie wydziela smrodu plastiku?Czy czajnik zmienia kolor tylko w trakcie gotowania czy tez po zagotowaniu wody?Jakie czajniki polecacie'?

Gość kes

w lidlu czy netto sprzedają chińskie gówna. Kiedyś kupiłem tam wiertła i 3 sztuki się po prostu wygieły przy wierceniu w płycie ( zakładanie zamka do drzwi). Ja 2 lata temu kupiłem czajnik hyunday i do tej pory działa ok.

Gość zakupiaczek

Nie chodzi mi w sumie o wytrzymalosc, moze dzialac z rok ten czajnik. Natomiast interesuje mnie jakosc wykonania by wewnatrz bylo jak najmniej lub wcale plastiku a jak juz to zeby ta plastikowa czesc byla wykona z plastiku wysokiej jakosc. Hyundai tez ma w ofercie plastikowe czajniki bardziej prosze o podanie konkretnych modeli.Mialem czajnik za 160zl i po zagotowaniu bylo czuc smrod plastikowej pokrywki.

Gość zakupiaczek

Czy ktos sie jeszcze wypowie? Czajnik ogladalem wyglada na dobrze wykonany, nie smierdzi lecz lęk mam ze pokrywka bedzie smierdziala po zagotowaniu wody. Jestem przyzwyczajony do czajnikow na gaz mialem czajnik smierdzacy odrazu go oddalem do sklepu. Jakie czajniki polecacie a moze znowu kupic zwykly na gaz metalowy?

Gość zakupiaczek

Odswiezam temat