Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olala

Zazdrosna kobieta mojego byłego

Polecane posty

Gość Olala

Słuchajcie, niedawno do mojego bloku wprowadził się mój były (byliśmy razem 6 lat), do tej pory mieliśmy dobre - nie przyjacielskie i nie wrogie relacje przepełnione urazą. Ot, "hej, co tam" i wymiana kilku zdań na ulicy. Odkąd się przeprowadził z tą dziewuchą ona obcina mnie wzrokiem przy każdym przypadkowym spotkaniu na klatce, a gdy idzie z nim i on powie mi "cześć", wyraźnie widać focha z jej strony. Kilka razy na ulicy brała go za rękę i na siłę skręcała na drugą stronę ulicy. Ostatnio zauwazylam, ze ta dziewczyna oglada każdą moją relację na insta mimo ze nie mamy sie w obserwowanych.  Czy ta dziewczyna ma obsesję na moim punkcie? Nie wiem co robić, za każdym razem psuje mi nastrój swoimi gówniarskimi "obcinkami" i jest mi przykro, że M. nie może nawet sie ze mna przywitać, bo bedzie mial jazdy. Powinnam jakoś zareagować? Dodam, że jesteśmy dorośli - on ma 28 lat, ona 29, a tu takie sytuacje...

Gość Gość

Pewnie zakompleksiona i obsesyjnie zazdrosna, współczuję chłopu. Unoś głowę wysoko i traktuj ja jak powietrze. 

Gość Olala

Dziękuję. 🙂

Gość Gosc
Dnia 23.07.2019 o 22:41, Gość Gość napisał:

Pewnie zakompleksiona i obsesyjnie zazdrosna, współczuję chłopu. Unoś głowę wysoko i traktuj ja jak powietrze. 

Dokladnie. Nie przejmuj się i olewaj ją, krzywdy Ci nie robi. Wręcz przy takich obsesyjnym zachowaniu bym się śmiała z takiej...chociaż może lepiej nie smiej się bo dopiero ja rozwscieczysz i zacznie Ci szkodzic.