Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feniks

Kremowy śluz i dziwna miesiączka.

Polecane posty

Gość Feniks

Chcę się poradzić. Pierwszy raz tak mam i nie wiem co myśleć. Jestem w 13 dniu cyklu. Dziś zauważyłam gęsty biały śluz. Jest taki jak krem. Miesiączka ostatnio spoźnila się mi 3 dni i była dziwna. Trwała zawsze 6-7 dni, a teraz 4 dni, gdzie 2 dni było sporo krwawienia, a 2 dni brązowa wydzielina tylko. 15 dni przed spodziewanym terminem miesiączki kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia od tyłu. Trzy dni po tym dostałam krwawienia jak na okres ale była to tylko plama krwi. Martwi mnie to krwawienie i ten kremowy śluz. Czy to może ciąża?

Gość Gość

Możliwe, że to ciąża. Tym bardziej, że współżycie było bez zabezpieczenia i od tyłu, czyli głębiej. A jakie masz objawy? Te płomienie to mogło być zagniezdzenie zarodka.

Gość Gość

*plamienie 

Gość Gość

Kremowy śluz może świadczyć o ciąży albo o infekcji. Do gina idź. 

Gość kobietawpigulce pl

Witam,

Chciałam sprostować,że zagnieżdżenie zarodka następuje ok 7-8 dnia po zapłodnieniu, nie po 3 dniach. Gęsty śluz może oznaczać różne rzeczy, również infekcję. Kochanie się bez zabezpieczenia 15 dni przed miesiączką jest bardzo ryzykowne, bo jest duże prawdopodobieństwo współżycia w dni płodne przed owulacją. Czy wiesz ilu dniowe masz cykle? Wyznaczasz sobie dni płodne i owulację?

Gość anka na drugie

poćwiczyłam dziś i tylko mi się sikać chce, nie wiem strasznie mi się chce sikać

Gość kobietawpigulce pl

A ile dni minęło od współżycia?

Gość Feniks

Do kobietawpigulce, wspołzylam  z chłopakiem 23.06. krwawienie, takie na papierze podczas siku, było 26.06 a miesiączka powinna być 08.07 a była 11.07. Dziwna inna, bo krótka 2 dni obfite krwawienie, 2 dni brązowy śluz, taki jak na koniec okresu i koniec. Boję się naprawdę, bo jeśli to ciąża to nie planowana. 

Gość Feniks

Spac nie moge. Mysle ciągle czy to ciąża. 

Gość Feniks

Proszę o rady, co myślicie o mojej sytuacji. Z chłopakiem naprawdę się kochamy ale jeszcze nie czas na ciążę. Spontanicznie zaczęliśmy i jakoś poszło bez zabezpieczenia.