Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ujma

Nic tylko urodzić się kobietą w 21 wieku

Polecane posty

Gość Ujma

Nie ma nic lepszego jak urodzić się kobietą w tych czasach niż demograficzny ze strony kobiet powoduje że na jedną kobietę przypada dwóch trzech nawet czterech pięciu czy sześciu mężczyzn w przypadku ładniejszych kobiet nawet na brzydką Czy od tyłu kobietę czy niepełnosprawną przypada dwóch trzech facetów taka konkurencja sprawia że faceci dbają o siebie zarabiają coraz więcej mają do zaoferowania czego o kobietach powiedzieć nie można I jak to kobiety mają się nie cieszyć

Gość Kobieta XXI

Gdzie te chłopy? Czy w Europie też taka statystyka czy znów Azjaci nam podwyzszaja słupki? BTW  to przez wieloletni patriarchat, trza bylo zabijać dziewczynki i wychowywac tylko chłopców? Teraz macie, albo akceptujesz pasztety albo przerzucaj sie na hot facetów:classic_ninja:

Gość Poi
11 minut temu, Gość Kobieta XXI napisał:

Gdzie te chłopy? Czy w Europie też taka statystyka czy znów Azjaci nam podwyzszaja słupki? BTW  to przez wieloletni patriarchat, trza bylo zabijać dziewczynki i wychowywac tylko chłopców? Teraz macie, albo akceptujesz pasztety albo przerzucaj sie na hot facetów:classic_ninja:

Azjaci

Gość Gosc

Ameryki nie odkryłeś.

Kobiety mają lżejsze biurowe prace i szybciej przechodzą na emeryturę

Dłużej żyją

Mają łatwiej o seks

Mają lżejsze życie, większe wsparcie społeczeństwa

Gość Kobieta XXI

Patrzycie na to bardzo jednostronnie. Ja widze ze mamy sie gorzej, to od nas sie wszystkiego oczekuje, idziesz do kogos do domu i jest nieporzadek? Kogo obarczacie wina? Widzisz faceta w pogniecionej koszuli? 'Oo baba mu nie umiala koszuli wyprasowac' . Kobieta mowi ze nie potrafi gotowac? Co to za kobieta? Chcecie isc na basen? Bierzecie kapielowki i recznik, my mamy godzinne przygotowanie zeby nie wygladac jak małpam Firmy produkcyjne zatrudniaja same kobiety? Bo faceci by za taka stawke nie pracowali. Mam wymieniac dalej? Obie płci mają pod górke.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Kobieta XXI napisał:

Patrzycie na to bardzo jednostronnie. Ja widze ze mamy sie gorzej, to od nas sie wszystkiego oczekuje, idziesz do kogos do domu i jest nieporzadek? Kogo obarczacie wina? Widzisz faceta w pogniecionej koszuli? 'Oo baba mu nie umiala koszuli wyprasowac' . Kobieta mowi ze nie potrafi gotowac? Co to za kobieta? Chcecie isc na basen? Bierzecie kapielowki i recznik, my mamy godzinne przygotowanie zeby nie wygladac jak małpam Firmy produkcyjne zatrudniaja same kobiety? Bo faceci by za taka stawke nie pracowali. Mam wymieniac dalej? Obie płci mają pod górke.

Ale jednak faceci trochę bardziej 😉 macie 5 lat szybszą emeryturę, żyjecie dłużej bo nie macie tyle stresu i tyrania za życia

Gość Hugh

No i zarządzają seksem

Gość gosc

Facet który uwaza ze lepiej byc kobieta to trans. Facetowi zdrowemu przez glowe by to nie przeszlo.

Gość Goscie

Emerytura, mniej stresu? A ciaza, rodzenie dzieci i ich wychowywanie, to my musimy rezygnowac z kariery albo ja zawieszac, a wy uciekacie do pracy i tyle chlop pomaga w domu. 

Co do stawek, za wszystkie baby nie odpowiadam, a postawic sie meskiemu swiatu latwo nie jest, calujmy was po stopach ze glosowac nam pozwoliliscie. 

Gość Kiss

Mniej stresu? Łatwiejsza praca? My? A zapieprzasz 2 x w miesiącu na kilkudniowe delegacje 300-700 km od domu? 

Kobiety mają przede wszystkim łatwiej bo nie znają takich pojęć jak celibat czy samotność 

Gość redborak

facet który nie uzaleznia sie od kobiet raczej i tak ma to w dooopie - fakt demografia jest po ich stronie ale to tym bardziej sprawia że kobiety sa nic nie warte i nie warto o nie walczyć - materialistyczne i pazerne harpie któe i tak po 30tce tracą walory seksualno-fizyczne.obwisła dooopa i cyyyyyyyeeeecki. Sam dbam o siebie a o cudza uwagę nie zabiegam i o nikogo sie nie staram - nie zależy mi na miłści kofgoś materialistycznego i interesownego.Kobiety zabiły dzis znaczenie miłości. Pawdziwy facet jest sam.

Gość gosc
16 minut temu, Arystoteles napisał:

Kobiety mają przede wszystkim łatwiej bo nie znają takich pojęć jak celibat czy samotność 

Ale za to dużo kobiet  nie wie co to przyjemność z sexu

Gość ...

E... Chodzić cały dzień z obszczaną doopą, mieć lęk przed czerwonym kleksem, musieć się golić codziennie itd. itd. Przeyebane.

Gość gosc
11 minut temu, Gość redborak napisał:

facet który nie uzaleznia sie od kobiet raczej i tak ma to w dooopie - fakt demografia jest po ich stronie ale to tym bardziej sprawia że kobiety sa nic nie warte i nie warto o nie walczyć - materialistyczne i pazerne harpie któe i tak po 30tce tracą walory seksualno-fizyczne.obwisła dooopa i cyyyyyyyeeeecki. Sam dbam o siebie a o cudza uwagę nie zabiegam i o nikogo sie nie staram - nie zależy mi na miłści kofgoś materialistycznego i interesownego.Kobiety zabiły dzis znaczenie miłości. Pawdziwy facet jest sam.

Nie każda. Znam zajeebiste laski po 30 stce ktorym dalbym 25 lat, np moja obecna ukochana, jedrna pupa, cyc, sliczna twarz

Gość ...
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Nie każda. Znam zajeebiste laski po 30 stce ktorym dalbym 25 lat, np moja obecna ukochana, jedrna pupa, cyc, sliczna twarz

Wali jej rybą z kotła?

Gość gosc
6 godzin temu, Gość ... napisał:

Wali jej rybą z kotła?

Pachnie kwiatkami 

Gość Ona
7 godzin temu, Arystoteles napisał:

Skończ gnoju

Prawdę, mówisz? Skąd bierze się twoje przeświadczenie, że to prawda? Coś sobie wymyśliłeś i ogłaszasz to jako prawdę objawioną. Chyba nie masz kontaktu z rzeczywistością.