Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blizniaczka

Ten szaman z yt gada bzdury

Polecane posty

Gość Blizniaczka

Wygaduje bzdury  zwłasza o bliznietach.Jaka choroba?jakie uzależnienia?jaki eks???.Byki decyzyjne?już to gdzieś słyszałam znowu manipulacje i kłamstwa ?znowu oszczerstwa?Ktoś się lepiej czuję?żenada!!Zawsze się czułam tak samo!!!Czemu klamiecie??czemu wymyslcie????Szaman zajmujesz się plotami z dupy wziętym czy co robisz?nigdy nie miałam depresji i nie mam!!!! Tak samo żadnych eksow!!

Gość Blizniaczka
Przed chwilą, Gość Blizniaczka napisał:

Wygaduje bzdury  zwłasza o bliznietach.Jaka choroba?jakie uzależnienia?jaki eks???.Byki decyzyjne?już to gdzieś słyszałam znowu manipulacje i kłamstwa ?znowu oszczerstwa?Ktoś się lepiej czuję?żenada!!Zawsze się czułam tak samo!!!Czemu klamiecie??czemu wymyslcie????Szaman zajmujesz się plotami z dupy wziętym czy co robisz?nigdy nie miałam depresji i nie mam!!!! Tak samo żadnych eksow!!

Przez Byka mam depresje??a to ciekawe!Lepiej sie czuję??ci.Zawsze czułam się tak samo!!Jaką choroba w głowie??jaki eks??nie mam żadnego eska! I żadnych problemów z żadnym eksem!!Monika byk??decyzyjna ?ci takiego zrobiła ze miałabym mieć depresję ?Co znów knujecie??Co jeszcze wymyslcie??Ludzie leczcie się poważnie mówię!!Ktoś nie wiedział ze ma chorobę??jaką chorobę ?Jak można nie wiedzieć ze się choruje?Większych bredni nie słyszałam!