Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arama

2 mieszkania do wyboru: gdzie zamieszkac?

Polecane posty

Gość Arama

Mam nadzieje, ze przedstawicie mi swoje opinie, mysle, ze to bardzo mi pomoze, z gory dziekuje.

Dodam, ze w gre wchodza tylko te 2 mieszkania. Spodziewamy sie malucha.

MIESZKANIE 1:

- uklad: 2 dosc duze, bardzo jasne pokoje nieprzechodnie, przedzielone kuchnia, ustawne, dosc duza, jasna kuchnia, dosc duzy korytarz i niemala lazienka bez okna (bywa wilgotno), balkon

- blok z winda, czesto brak miejsc postojowych

- w okolicy wszystkie mozliwe sklepy, targ warzywny, przedszkole, lekarz, basen, liczne tereny spacerowe i place zabaw

- dosc duzy czynsz w wysokosci X

MIESZKANIE 2:

- uklad: 1 pokoj duzy, drugi maly i przechodni, nieustawny (mozna z niego zrobic osobny pokoj kosztem przestrzeny), raczej ciemne, bardzo duza kuchnia i bardzo duzy, ale waski korytarz, bardzo malenka, nieustawna lazienka (siedzac na toalecie, mozna rece trzymac na umywalce, a nogi pod prysznicem) z oknem, ogrod (jego minusem jest fakt, ze wspollokatorzy domku wyprowadzaja tam psa i nie sprzataja po nim)i

- miejsce postojowe pod dachem, mieszkanie w blizniaku (kazda polowka - trzy rodziny i czesc ogrodka) na parterze (mozliwosc wlamania)

- w dalszej okolicy jeden niewielki plac zabaw (mozna zrobic piaskownice w ogrodku)

- w okolicy przedszkole, do Biedronki i Lidla dosc blisko, pozostale sklepy, szkola, lekarze i atrakcje znajduja sie stosunkowo daleko (mamy auto)

- niskie oplaty w wysokosci 1/3 - 1/4 X

- mozliwa pomoc tesciowej, gdyz mieszka dosc blisko

Gość Arama

Uklad mieszkania jest bardziej korzystny w mieszkaniu 1, natomiast mieszkanie nr 2 jest tansze, posiada miejsce postojowe i ogrodek. Oba sa podobnej wielkosci.