Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jestem ladna i baby mnie za to nie lubia.

Polecane posty

Gość gosc

Niestety to nie prowokacja.

Gość gosc
Przed chwilą, Głodek napisał:

Potrzebujesz atencji, jesteś ładna teraz możesz iść. 

Nope.Ja dopiero przyszlam :)

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Nope.Ja dopiero przyszlam 🙂

To stań w kolejce. 

Gość Ładna

Mialam tak samo mimo braku wymiarów(wzrostu modelki). W pracy robili mi pod górkę, zmyślali historie na moj temat, poprostu żywili się stworzonymi przez nich informacjami na temat mojej osoby. Nigdy nie potrafili powiedzieć nic pozytywnego jeśli kierownictwo uznało, że jestem najlepszym pracownikiem.Dopiero się zaczęło robienie pod górkę. Kiedy byłam na urlopie zostałam posądzona o coś, czego się nie dopuściłam. Na szczęście był tam monitoring. Jeśli jesteś ładnym, nawet nie pięknym (choć różne są kanony piękna)to masz pod górkę. Nigdy nie musiałam udowadniać przed szefostwem swoich umiejętności, ale osoby, które próbowałt mnie zniszczyć nie skończyły dobrze. Nigdy nie podlizywałam się do kierownictwa, jak niektóre lesery,które nic nie robiły i wiecznie skarżyły na tych uczciwych i pracowitych, żeby tylko wybielić się.

Przeszłam też test pod nadzorem kierownika, któremu wmuwiono, ze ja nie znam się na swojej pracy, na niczym się nie znam itp. To był test ale o tym nie wiedziałam, później miałam rozmowę z tym kierownikiem, który powiedział mi, że koleżanki(nie koledzy) mu zakomunikowały, że ja się na niczym nie znam, że jestem naj i jak modelka  najpiękniejsza(słaby makijaż nude).Powiedział, że przeciwstawił się wszystkim i podpisuje ze mną umowę kolejną. Miny osób, które spiskowały przeciwko mnie bezcenne. Warto być uczciwym i robić swoje. Przychodzić do pracy i nie wplątywać się w plotki dla sensacji. 

Gość Ładna

Dodam, że moje cv wisiało na tablicy w celu rekrutacyjnym w gabinecie szefa z tego co wiem dwa tygodnie(jedna śliczna i miła koleżanka mi o tym powiedziała)i to niektóre osoby wkurzało moje wykształcenie i na wstępie postanowiły mnie wyrzucić z pracy. Jednak im się to nie udało.Powinni ludziom pozaklejać usta taśmą, żeby zajęli się swoimi obowiązkami. Jeśli razi ich czyjś widok to niech się nie gapią. Nie znoszę chamstwa, obłudy, kłamstwa, spiskowania, stalkingu itd.

Gość Facet
1 minutę temu, Gosia2 napisał:

Przeciez to facet.:)

Ale masz cyce

2 minuty temu, Gosia2 napisał:

Przeciez to facet.:)

Niech stanie w kolejce do tej której kierowany jest post. 

Gość mhm
Przed chwilą, Gość Facet napisał:

Ale masz cyce

Jeśli to są jej to współczuje ,bo tak obwisłe,że aż wstyd,że nie ćwiczy ,żeby je ujędrnić.Moje są sterczące i krągle nawet bez stanika,a te tu zwis

Gość gość

mleko w nich jest 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

mleko w nich jest 

Mleko może być,ale te wyglądają prawie jak wymiona u krowy,tak wyciagnięte i co znaczy zaniedbane,Bo wystarczą ćwiczenia, nawilżanie skóry.Bo ja po dwóch ciążach mam sterczący krągły biust,a karmiłam dzieci i mleka miałam dużo

Gość Amator piersi

Możesz być brzydka ale melony masz całkiem całkiem Gosiu😚👍😘

Gość Gość
7 minut temu, Gość Amator piersi napisał:

Możesz być brzydka ale melony masz całkiem całkiem Gosiu😚👍😘

Melony dobre określenie bo tak wyciągnięte prawie jak cukinia.Ale ja wolę u kobiet krągły kształt a nie zwis jak fasola na polu.

Gość wstyd z takim cycem na wie
Przed chwilą, Gosia2 napisał:

😂

masz rację spójrz w lustro i popłacz nad zaniedbanym biustem,bo mój po ciążach wygląda bosko.a nie wyciągnięte dwie cukinie buhahahahah

Gość jerry
30 minut temu, Gość Ładna napisał:

Mialam tak samo mimo braku wymiarów(wzrostu modelki). W pracy robili mi pod górkę, zmyślali historie na moj temat, poprostu żywili się stworzonymi przez nich informacjami na temat mojej osoby. Nigdy nie potrafili powiedzieć nic pozytywnego jeśli kierownictwo uznało, że jestem najlepszym pracownikiem.Dopiero się zaczęło robienie pod górkę. Kiedy byłam na urlopie zostałam posądzona o coś, czego się nie dopuściłam. Na szczęście był tam monitoring. Jeśli jesteś ładnym, nawet nie pięknym (choć różne są kanony piękna)to masz pod górkę. Nigdy nie musiałam udowadniać przed szefostwem swoich umiejętności, ale osoby, które próbowałt mnie zniszczyć nie skończyły dobrze. Nigdy nie podlizywałam się do kierownictwa, jak niektóre lesery,które nic nie robiły i wiecznie skarżyły na tych uczciwych i pracowitych, żeby tylko wybielić się.

Przeszłam też test pod nadzorem kierownika, któremu wmuwiono, ze ja nie znam się na swojej pracy, na niczym się nie znam itp. To był test ale o tym nie wiedziałam, później miałam rozmowę z tym kierownikiem, który powiedział mi, że koleżanki(nie koledzy) mu zakomunikowały, że ja się na niczym nie znam, że jestem naj i jak modelka  najpiękniejsza(słaby makijaż nude).Powiedział, że przeciwstawił się wszystkim i podpisuje ze mną umowę kolejną. Miny osób, które spiskowały przeciwko mnie bezcenne. Warto być uczciwym i robić swoje. Przychodzić do pracy i nie wplątywać się w plotki dla sensacji. 

wstaw fotke, bo niektóre myślą że są ładne a się okazuje że są przeciętne, tylko im się wydaje

Gość właśnie
1 minutę temu, Gość jerry napisał:

wstaw fotke, bo niektóre myślą że są ładne a się okazuje że są przeciętne, tylko im się wydaje

tak jak cyce Gosi,myśli,że ładne a przeciętne zwisy u zaniedbanej laski na ulicy jak widzę

Gość Koki

Yo so koki, ju pisys mi of end aj dajing of in end aj allejs bi klasi

Gość Ona
5 minut temu, Głodek napisał:

Ja mam owłosione jest dobrze 😀

fuj

Gość
32 minuty temu, Gość gosc napisał:

Mleko może być,ale te wyglądają prawie jak wymiona u krowy,tak wyciagnięte i co znaczy zaniedbane,Bo wystarczą ćwiczenia, nawilżanie skóry.Bo ja po dwóch ciążach mam sterczący krągły biust,a karmiłam dzieci i mleka miałam dużo

Wczoraj pierwsza to napisałam i ktoś się rzucił na mnie. Pewnie Gosia2 na wylogu. Niech paraduje dalej z tymi "wymionami" :D  Powodzenia.

Politowania godna.

4 minuty temu, Margaretka_G napisał:

Wczoraj pierwsza to napisałam i ktoś się rzucił na mnie. Pewnie Gosia2 na wylogu. Niech paraduje dalej z tymi "wymionami" 😄 Powodzenia.

Politowania godna.

Piersi są dla każdego czy jedynego? 

jeśli jedynego jest z nich zadowolony to po co opinie innych? 

chce dla każdego niech na pompuje. 

Gość Gość
26 minut temu, Gosia2 napisał:

Fotki sa blokowane. Nie wiem jak wstawic.

Przekombinowałaś z tymi cyckami, że nadal nikt na ciebie nie leci 😄

Gość żałosna Gosia
15 minut temu, Margaretka_G napisał:

Wczoraj pierwsza to napisałam i ktoś się rzucił na mnie. Pewnie Gosia2 na wylogu. Niech paraduje dalej z tymi "wymionami" :D  Powodzenia.

Politowania godna.

zgadzam się..nie dość,że zaniedbana z wyglądu bo można i nad grawitacją popracować w wyglądzie piersi i nad rozstępami ,to jak widać zaniedbana z umysłu, bo szuka uwagi tępych facetów na kafe

Ładna kobieta z dužymi piersiami jak się odpowiednio ubierze, to będa tylko patrzeć na cycki. 

Tak samo kobiety chcą chłopa z jajami. 

Gość gość
Przed chwilą, Głodek napisał:

Ładna kobieta z dužymi piersiami jak się odpowiednio ubierze, to będa tylko patrzeć na cycki. 

Tak samo kobiety chcą chłopa z jajami. 

Zgadzam się,ale..właśnie ale..duże piersi utrzymane w dobrej kondycji to co innego niż te zwisy z rozstępami jak wstawiła inne foto.By je ładnie wyeksponować w dekolcie to musi mieć mocno usztywniany biustonosz,by takie zwisy podniósł do pionu i jeszcze schować rozstępy,więc kariery nie wróżę...ale może jakiś desperat poleci na tani zwis w piersiach i brak mózgu w głowie

Gość Gość
1 minutę temu, Gosia2 napisał:

No ty lecisz, ale nie dla psa delikatesy.😁

Twoje wymiona nie są w moim guście. Wolę mniejsze.